Σύμφωνα με πολλές πηγές στο διαδίκτυο το Soundcloud μία απο τις πιο επαναστατικές πλατφόρμες για να μοιραστεί κανείς τη μουσική του άρχισε να κατεβάζει τραγούδια όχι μόνο απο νεαρά παιδιά που έιναι παθιασμένα με τη μουσική αλλά και με πιό γνωστά ονόματα στη βιομηχανία της ηλεκτρονικής μουσικής όπως Martin Garrix αλλά και τον Madeon! Πρόσφατα ο Martin Garrix έγραψε ένα tweet κάνοντας παράπονο στο Soundcloud καθώς το νέο του κομμάτι με τον πολύ γνωστό τραγουδιστή & performer Usher με όνομα “Don’t Look Down” διαγράφτηκε απο το επίσημο κανάλι του νεαρού παραγωγού! Σε άλλα νέα πιο πρόσφατα ο Madeon έγραψε κάποια σχόλια για το Soundcloud καθώς και ο ίδιος είχε το ίδιο πρόβλημα!

Μήπως τελικά μετα την εξαγορά του Soundcloud απο τη Sony η πλατφόρμα έχασε την αξιοπιστία καθώς αντί να δίνει ευκαιρία σε νεαρούς μουσικούς να μοιραστούν τη μουσικής τους με τον υπολοιπό κόσμο τελικά τους κρατάει όμηρους???

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts