Χιλιάδες νέοι κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ για να συμμετέχουν στο 2ο Colour Day Festival που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 18 Ιουνίου παρά τις αντίξοες λόγω καύσωνα συνθήκες – κι όμως έφερε – πάνω από 40.000 κόσμο στο Μαρούσι!

Το God is a DJ.gr ήταν εκεί και on stage στο line up με τον Anastasio, αλλά κι όπως πάντα backstage! Οι πόρτες άνοιξαν στις 14.00 όπου για μια ακόμη χρονιά το Party ξεκίνησε ο 95,2 Athens DeeJay με τον Γιάννη Τουμπάνο #LIVE!

CDF16_2.jpg

© image: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Ειρήνη Αναδιώτη

Στην πορεία τώρα:

Ο Asterios Haritos, ο νικητής του διαγωνισμού Be The One ήταν αυτός που άνοιξε το φεστιβάλ και ένιωσε το απόλυτο vibe στο απίστευτο booth του φεστιβάλ από την DJbooth.gr με εκπληκτικό ήχο και εξοπλισμό! Παρά την απειρία, λόγω της ηλικίας, ο Asterios ήταν «αστέρι» είχε και πάλι αγαπημένο fan club και απογείωσε το κέφι!

asterios cdf.jpg

Η συνέχεια δόθηκε από τον Sysex! O έμπειρος tech house DJ της ομάδας Blend έφερε διαφορετικό τόνο στο κοινό που τον ακολούθησε και ένιωσε clubbing αίσθηση από τον ήχο του!

sysex cdf.jpg

Τη σκυτάλη πήρε ο δικός μας DJ, o Anastasio που για μια ακόμη φορά, έδειξε τις τεχνικές του αρετές, ήταν πολύ επικοινωνιακός με το κοινό και κυρίως τους προετοίμασε κατάλληλα για το «κυρίως πιάτο» που ξεκινούσε αμέσως μετά!

anastasio cdf.jpg

Το ρολόι είχε δείξει 17.00 όταν στο stage ανέβηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που και φέτος είχε τον ρόλο του παρουσιαστή του φεστιβάλ, με μεγάλη επιτυχία! Το countdown της 1ης ρίψης και το αποτέλεσμα ήταν μαγικό και αυτό που έφερε τους HouseTwins στο stage με τον Andy Nicolas να κάνει επίσημο opening στο φεστιβάλ με τον theme τους για το 2016, «Paint The Sky» που τραγούδησε LIVE με το κοινό!

CDF16_3_andy.jpg

© image: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Ειρήνη Αναδιώτη

Το σετ των HouseTwins ήταν ιδιαίτερα καλό, προσεγμένο και ιδανικό για ξεκίνημα αφού περιείχε πολλές εναλλαγές σε μουσικά στυλ και πολύ επικοινωνία με το κοινό!

Στις 17.30 εμφανίστηκε στο stage η εντυπωσιακή τόσο σε colour εμφάνιση όσο και σε djing άνεση, Xenia Ghali που με την φόρα από το #1 single της στο Billboard club chart για το “Under These Lights” απογείωσε κοινό και όλους τους υπόλοιπους backstage με το φοβερό της intro και τα πολύχρωμα confetti’s που την συμπλήρωσαν! Έδωσε πολύ δυνατό σετ και είχε εκπληκτικό outro με super remix του Zombination, που έκανε όλο το ΟΑΚΑ να τραγουδά «οοο, εοο, εοοοο!!!!|»

xenia ghali ant1.jpg

Στις 18.00 ο pop star Claydee βγήκε στο stage, όχι μόνος αλλά με 16 χορεύτριες που έδωσαν ένα εκπληκτικό 15λεπτο show με κέφι, χορό και τις μεγάλες επιτυχίες του! Κι όταν ήρθε η ώρα της σκυτάλης, ο Claydee την παρέδωσε στον Αυστραλό Faydee, που έκανε σχεδόν όλες τις κοπέλες του Colour Day Festival να τσιρίζουν!!!

m267-cdf_.jpg

!PLAY VIDEO!

Όταν στο pop ημίωρο έπρεπε να βάλεις stop (!!!) ήρθε η ώρα του Μιχάλη Τσαουσόπουλου, που ζούσε κάθε λεπτό της παρουσίας του επιβλητικά, όπως αρμόζει άλλωστε και στην ιστορία του. Με ένα uplifting EDM set κατάφερε να απογειώσει όλο το κοινό που τον ακολούθησε με εκτοξεύσεις χρώματος και χορού! Highlight το τελευταίο 10λεπτο στη μύτη του stage, όπου βγήκε μπροστά σε mini dj booth, τα έδωσε όλα με το κοινό που του έστειλε από την αρένα μια Ελληνική σημαία, την οποία και φόρεσε κάνοντας ένα δυνατό outro – πάσα στους τύπους που θα εκπροσωπήσουν την σημαία και τη χώρα μας φυσικά στην Tomorrowland (το μεγαλύτερο dance festival του πλανήτη)!

playmencdf.jpg

Οι τυπάρες αυτοί είναι οι Playmen, οι οποίοι λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για Μύκονο, πέρασαν από τον πολύχρωμο ουρανό του ΟΑΚΑ και έγιναν ένα με το κοινό που χόρεψε και τραγούδησε τις επιτυχίες τους!

Αμέσως μετά σειρά στο djbooth του Colour Day Festival πήραν οι A Flow
Mobz που μαζι με την Lariss ξεσήκωσαν το κοινό με την συνεργασία τους.

dino-cdf2.jpg

Λίγο μετά τις 20.30 ήταν τέλεια ώρα για να groovάρει μουσικά το tempo, αφού μετά τις RNB/Trap καταστάσεις, ήρθε η ώρα για House Music από τον Dino MFU που έκανε ένα από τα καλύτερα sets της καριέρας του – και πώς να μη κάνει άλλωστε – με τέτοιο κόσμο! Πέρασε πολύ ωραίες μουσικές, είχε για μια ακόμη φορά προετοιμαστεί κατάλληλα και πέρασε μουσικάρες – μέχρι Loui Vega – συν ότι από αυτόν ακούσαμε και το καλύτερο mash up της βραδιάς με Otherside/Deep Fear!

CDF16_6.jpg

Το χρωματιστό πέπλο διασκέδασης είχε δώσει τη θέση του στο φεγγάρι ψηλά αριστερά και στο υπέροχο αερόστατο του Colour Day Festival στα δεξιά, όταν σουρούπωσε… Ήταν η τέλεια στιγμή για το #1 Ελληνικό συγκρότημα, τις MEΛISSES που στην κυριολεξία εντυπωσίασαν και έκαναν ένα τεράστιο σετ γεμάτο παλμό, που θα ζήλευαν πολλά ξένα σχήματα! Και πώς να μην το έκαναν άλλωστε όταν πολύ πάνω από 40.000 κόσμου τραγουδούσε μαζί τους!

Κι όταν τελείωσε το set τους και είπες τώρα τι; … η απάντηση ήρθε από τους απολαυστικούς – όσο και εκκεντρικούς στην εμφάνιση – The Mode, που με εμπειρία από festivals του εξωτερικού και πολύ ανεβασμένο dance χαρακτήρα, ανέβασαν τον πήχη ψηλά με την εμφάνιση τους, αφού η Fay Kros με την εκπληκτική φωνή και την καθοδήγηση των Dj (Robots) κατάφεραν να πουν πάνω από 30 κομμάτια σε 20 λεπτά εκπληκτικής Live mashup εμφάνισης!

themode.jpg

Κάπως έπρεπε να συνεχιστεί το κλίμα και αυτό έγινε από την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση των Arva & Rammos με ανεξάντλητη ενέργεια, εκπληκτική σκηνική παρουσία και πολύ, μα πολύ τρέλα! Στα highlights της εμφάνισης τους, η έκπληξη με τον Γιώργο Μαυρίδη (World Party) που βγήκε on stage και τους έκανε coloured όσο και η εκπληκτική εκτέλεση σε live performance από τον Αναστάση Ράμμο του Wonderwall/Oasis με μουσική βάση χαλιού το “Lean On”

arvarammosmavridis.jpg

Ήταν επίσης τέλεια η στιγμή όταν ο οικοδεσπότης Δημήτρης Ουγγαρέζος, παρουσίασε πολύ τιμητικά και έτσι όπως του αρμόζει για την καριέρα του, τον George Siras, που ήρθε για να δείξει μπροστά σε τόσο κοινό, ότι το DJing είναι αγάπη και πάθος. Δυνατό σετ από τον master του Ελληνικού DJing!

cdf-video.jpg

To Colour Day Festival ολοκληρώθηκε με το σετ του Mossel, που απογείωσε τους τελευταίους χιλιάδες φίλους που έμειναν μέχρι τις 23.00 για να κλείσουν μαζί του το φετινό φεστιβάλ. Ώριμος όσο ποτέ, σίγουρος και αποφασιστικός, έπαιξε πολύ επικοινωνιακά με το κοινό και τους χάρισε το κατάλληλο ending σε ένα φεστιβάλ που πάρα πολλοί ήδη βιάζονται να έρθει …. Το επόμενο!

Με πάνω από 40.000 κόσμο κάτω από 40ο C το Colour Day Festival, με την ομορφότερη καλοκαιρινή παλέτα χρωμάτων, το φανατικό κοινό και την αναγνωρισιμότητα του, βάζει τον πήχη για ακόμη πιο δυνατά πράγματα στο μέλλον!

Το ευχόμαστε όλοι!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts