Τα ακούσαμε και … μας ΆΡΕΣΑΝ!!!

Υπέροχα κομμάτια, που μας έκαναν κλικ τα ξανακούσαμε πολλές φορές σε repeat mode και σας τα παρουσιάζουμε … από χέρια και φροντίδα Ελληνική!

BOOTLEG REMIX … and the OSCAR goes to: ARGY ROUS

Τα Τρίκαλα εκτός από υπέροχη επαρχιακή πόλη και καλά μαγαζιά έχει (Baccarat) και καλούς παραγωγούς (ΝΙΚΚΟ SUNSET) και TOP ραδιόφωνο που παίζει πάντα δυνατά (LOUD RADIO) και ανερχόμενα ταλέντα! Ένα από αυτά ο Argy Rous μας έκανε το κλικ της ημέρας με το παρακάτω προσεγμένο bootleg mix του στη κομματάρα:

MASH UP …

Τη Ρόδο πάντα τη ξεχωρίζουμε … με το συμπάθιο είναι το νησί που παράγει περισσότερο από κάθε άλλο DJs/μαγαζάρες χειμώνα – καλοκαίρι και κυρίως επαγγελματική συνείδηση και παραγωγούς ! ο ERALD είναι ένα ακόμα νέο παιδί από το νησί αυτό που μόλις στα 18 του, δείχνει να τα πάει καλά στο mash up δέσιμο και να βαδίζει πάνω στις σωστές ράγες προσέγγισης στη παραγωγή! Ένωσε ωραία, μελωδικά και με άποψη 2 αγαπημένα μας ηλεκτρονικά anthems σε ένα super track έτοιμο για dancefloor:

NEW ORIGINAL TRACK …

ULTRA FLAVA – An Other Kind of World (Original Mix)

Απλά το άκουσα τουλάχιστον 15 φορές σήμερα! Φοβερό underground περιβάλλον και drop από ένα νέο καλλιτέχνη από τη Θεσσαλονίκη (αν θυμάμαι καλά!)
Η κιθάρα μια με πάει σε deep latin style σκέψεις του “La Noche” από το παρελθόν και μια μου θυμίζει τον Ούγγρο τον Chris Lawyer και το We Gonna Feel It, χωρίς όμως να τα αντιγράφει… Είναι τόσο καλά δουλεμένο που τώρα την ίδια ώρα που μιλάμε φιγουράρει στο #16 σε διαγωνισμό της τεράστιας σε respect SPINNIN’ Records Ακούστε το και θα με θυμηθείτε ! Στηρίξτε το κιόλας! Που ξέρεις μετά τον Alex Balog που κέρδισε αντίστοιχο διαγωνισμό για το Label του Tiesto … ίσως να είναι και η ώρα των ULTRA FLAVA!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts