Ο φίλος του site Γιώργος Κούζας αρθρογραφεί για ένα θέμα που έχει απασχολήσει λίγο ή πολύ όσους έχουν ασχοληθεί επαγγελματικά με το DJing. “Ερωτική σχέση με DJ” και σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όσο ρόδινα φαίνονται αρχικά. Ο Γιώργος Κούζας είναι επαγγελματίας DJ σχεδόν 20 χρόνια. Από τη φετινή σεζόν εκτός από επιλεγμένα αθηναϊκά bars, είναι DJ και στην εκπομπή του Μάκη Πουνέντη και της Μαρίας Ηλιάκη στον Σκάι “Αυτά Είναι”.

lover2.jpg

Όλα καλά και όλα ωραία φαίνονται όλα όταν έχεις να κάνεις με κάποιον dj ή μουσικό. Είναι πολύ ωραία η εικόνα ενός dj που παίζει σε ενα event, σε ένα μαγαζί ή όπου απαιτείται η παρουσία του. Τον βλέπεις, διασκεδάζεις, τον θαυμάζεις και μετά τέλος… ο καθένας σπίτι του. Αν όμως έχεις την “τύχη” να ερωτευτείς και να κάνεις σχέση με κάποιο dj, πρέπει να ξέρεις και να αποδεκτείς (πράγμα δύσκολο) κάποια πράγματα. Ποιά είναι αυτά όμως;

1. Ο dj επειδή ασχολείται με τη μουσική, έχει ένα πολύ περίεργο πρόγραμμα και χαρακτήρα επίσης. Είναι συνεχώς up & down, μέσα στην τρέλα, στο χάος και στο απρόβλεπτο.

2. Για να αγαπήσεις αυτό το άτομο, θα πρέπει να αποδεκτείς και να αγαπήσεις τη μουσική του και όλα του τα “όπλα” (cd, δίσκους, controllers, laptop, πικάπ κλπ.), μιας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.

3. Να είσαι εκεί σε κάθε του φάση, στην τρέλα του, στη χαρά του, στη λύπη του, σε όλα! Μέλι και φαρμάκι μαζι. Μπορείς; Το αντέχεις;

4. Το κρεβάτι θα είναι άδειο τα περισσότερα σαββατοκύριακα. Αντέχεις να κοιμάσαι μόνη σου από Πέμπτη μέχρι και Κυριακή; Γιατί απλά δε μπορείς πάντα να είσαι στο πλευρό του, όσο και να το θες. Καμιά φορά πρέπει να βρίσκεσαι και σε απόσταση από αυτόν.

5. Δέχεσαι τον παραπάνω συμβιβασμό όταν αυτός ταξιδεύει, όταν αφιερώνει ώρες στα δισκοπωλεία για να ξεθάβει θυσαυρούς, όταν είναι στο σπίτι ή στο studio και προβάρει το νεο του dj set ή όταν είναι κλειδωμένος στο δώματιο μπροστά σε έναν υπολογιστή;

6. Όλα αυτά είναι κάποιες βασικές λεπτομέρειες. Το ερώτημά μου είναι το εξής: Μπορείτε να τα αντέξετε όλα αυτά; Να είστε ο αφανής ήρωας που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του; Όταν όλοι θα τον αποθεώνουν, θα έχετε τη δύναμη να πνίγετε τη ζήλεια και τον κυκλοθυμισμό σας; Γιατί στην τελική, όταν σβήνουν τα φώτα, ο dj θα αφήσει την κονσόλα και θα γυρίσει πίσω σε σας.

Πηγή: http://djgeorgek.wordpress.com/ Επιμέλεια/Προσαρμογή: Μενέλαος Κουτσάκος

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts