Ρόδος …

Ένας εξαιρετικός τουριστικός προορισμός, μια καταπληκτική πρόταση για να περάσεις τέλεια όποτε κι αν την επιλέξεις για διακοπές, χειμώνα – καλοκαίρι! Ο ήλιος δείχνει απλόχερα τη φιλοξενία του στον κόσμο και εμπνέει με τη παρουσία του σχεδόν ολόκληρο τον χρόνο, μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες.

rhodes.jpg

Ευλογημένη από την αρχαιότητα είχε την τύχη να διαθέτει τον Κολοσσό της Ρόδου, ένα από τα 7 θαύματα της ανθρωπότητας και μετέπειτα το ξακουστό Μεσαιωνικό Κάστρο της πόλης, μνημείο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO από το 1988 σαν ορόσημα μιας πορείας στον χρόνο γεμάτη από σημεία αναφοράς!

Colossus-of-Rhodes-111.jpg RHODES_4.jpg

Η δεκαετία του 80 ήταν η δημοφιλέστερη για το νησί των Ιπποτών και ο δημοφιλέστερος πληθυσμός για διακοπές, καμάκι και ατελείωτο clubbing μέχρι το πρωί σε μαγαζιά υπερπαραγωγές που έγιναν Πανελληνίως γνωστά για τη ποιότητα, το μέγεθος και τις … ιστορίες τους!

Μέσα στη διαδρομή και τη πορεία της ιστορίας του πασίγνωστου nightlife, βρέθηκαν εξέχουσες φυσιογνωμίες πίσω από πικάπ, cds και laptops … 3 γενεών DJs δηλαδή γεμάτων από επιτυχίες, αναγνώριση, εξαιρετική τεχνική και παραγωγική οντότητα.

Δεν είναι λίγο να πούμε, ότι θεωρούμε το νησί της Ρόδου, ως τον πιο αξιοπρόσεκτο Ελληνικό προορισμό που έχει βγάλει και βγάζει καταπληκτικούς DJs τόσο στο χτες όσο και στο σήμερα! DJs με προσωπικότητα και προσφορά, που ενώθηκαν πολλές φορές (Rho DJs) για καλό σκοπό και έδειξαν κοινωνική ευαισθησία, όπως πχ. την εκδήλωση που έκαναν φέτος στις 25/4/16 με όλα τα έσοδα υπέρ του κοινωνικού παντοπωλείου.

Είναι επίσης γνωστό και αναγνωρισμένος ο ρόλος του Radio 1 88FM (www.radio1.gr) που για πάνω από 25 χρόνια και με έδρα της Ρόδου παραδίδει μαθήματα ραδιοφώνου και playlist djing ενημέρωσης στο κοινό ανά το Πανελλήνιο!

paradiso1.jpg

«ιδού η Ρόδος, λοιπόν ιδού και οι DJs της” … !

Με πολύ σεβασμό και αναγνώριση μαζέψαμε κάποια ονόματα που πρόσφεραν και προσφέρουν στιγμές μουσικής διασκέδασης και DJing. Τα παρουσιάζουμε αλφαβητικά και ζητάμε συγνώμη αν έχουμε ξεχάσει κάποιους από μια μακρά λίστα άξιων συναδέλφων:

Alkis Karagiannis

Antonis Markakis

Chris Maillis

Chris Rodian

DJ Perry

Doctor Harry

Emanuel Phaz

Energy Deejays

Evans

Fanis

Farao

GeoK

Giannis Kavouklis

Giorgos Karidis

Giorgos Manolas

Kostas X

Makixx

Manos Koliadis

Mike Mavrakis

Panagiotis Kritikos (Radio 1)

Pantelis Livisianos

Petros Triantafyllou

Sergio

Stelios Sarikas

Takis Chrisovergis

Takis Kritikos

Tasos Kalidonis (Kalidon)

Tony Sarikas

Yiannis Athanasiou (Jay)

Yiannis Karamanlis (Cayo)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts