γράφει ο Χρήστος Παπαρούνης!

Πως προσδιορίζεται ο DJ τελικά το 2015 ; Έτσι : James Zabiela

james zabiela.jpg

Δεν θα τον βρείτε ποσταρισμένο από τους trendyδες , δεν είναι στους κορυφαίους του Djmag. Οι περισσότεροι πιθανόν να τον ακούτε για πρώτη φορά (ελπίζω πως όχι)

O τύπος έχει απίστευτα mixing skills, έχει φαντασία, είναι δημιουργικός, σκρατσάρει σαν master , άριστος γνώστης της τεχνολογίας, ευγενική φυσιογνωμία και το σημαντικότερο ; Τολμά και παίζει breaks στα σετ του.

Ως κορυφαίος δοκιμαστής της Pioneer, έχει τεστάρει για την εταιρία ορισμένες από τις ναυαρχίδες της όπως τον DJM800, τα CDJ1000MK3 και την EFX 100, αλλά πάνω στην εμπειρία και γνώση του στηρίχτηκε και η τεχνολογία του CDJ-2000 και του CDJ-900

O James Zabiela αποτελεί αδιαμφισβήτητα την προσωποποίηση αυτού που λέμε “Παίζω Μουσική”. Kαι κατά τη γνώμη μου, αποτελεί την in flesh απάντηση για το τι είναι DJ τελικά. Ή τι θα έπρεπε να είναι.

Mε λίγα λόγια, ο James Zabiela ένας από τους πιο ολοκληρωμένους DJs παγκοσμίως, παρόλο που είναι λίγο περισσότερο tech στα setτου απ’ όσο αντέχει το προσωπικό μου γούστο.

Φανταστείτε όμως να μου άρεσε και η μουσική που παίζει τι θα έγραφα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts