Αναμφισβήτητα είναι το διασημότερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον πλανήτη που συγκινεί τα πλήθη και το κάνει ως τον πλέον αγαπημένο καλοκαιρινό φεστιβαλική προορισμό στον κόσμο!

Κάθε Ιούλιο, τουλάχιστον 200.000 κόσμος από κάθε μέρος του πλανήτη με συμμετοχές από περισσότερες χώρες από ότι λαμβάνουν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες μαζεύονται σε ένα πρώην βοσκοτόπι αγελάδων στο Βέλγιο για να γιορτάσουν την νέα πνοή του ανοιχτού clubbing παρέα με τους καλύτερους καλλιτέχνες και DJs σε global επίπεδο! To φετινό ραντεβού έχει 2 back2back Σαββατοκύριακα δράσης:

Tomorrowland 2017: July 21, 22, 23 and July 28, 29, 30

Στο video που ακολουθεί, κάνουμε με το CNN ένα σχετικά παλαιότερο οδοιπορικό στον χώρο της Tomorrowland και ζεσταίνουμε τις μηχανές προ άφιξής μας στο Μπουμ του Βελγίου!

Μέχρι τότε κάντε ένα virtual tour στον χώρο της Tomorrowland με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Αιτήματα προ-κρατήσεων σε εισιτήρια θα βρείτε εδώ: https://register.tomorrowland.com/
Στην Ελλάδα από ότι μάθαμε αποκλειστικά επώνυμο ταξιδιωτικό γραφείο ετοιμάζει πακέτα για την Tomorrowland! Θα σας ενημερώσουμε άμεσα!

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts