Η παριζιάνικη κλίκα παραγωγών που περιλαμβάνει τους  DJ SNAKE, Tchami και Mercer ήταν υπεύθυνη για μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην dance μουσική τα τελευταία δύο χρόνια, ίσως είναι καιρός να λάβουμε γνώση. Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου χρόνου, μια σειρά από mixes, ένα remix των Major Lazer, και πρόσφατα κυκλοφόρησε το remix του “After Life” του Tchami έχουν βάλει έξω από το λογαριασμό SoundCloud του Malaa, που  μέχρι τώρα είναι ένας άγνωστος παραγωγός. Λοιπόν, στην πραγματικότητα, ο άνθρωπος μυστήριο με την κουκούλα  είναι ακόμα άγνωστος γιατί κρύβει την ταυτότητά του.

Βρήκαμε αυτό το βίντεο που είχε ανέβει πριν καιρό. Το βίντεο διαθέτει μια μελωδία από Malaa και πλάνα από το πρώτο του live στις 2 Ιουλίου στο Παρίσι μαζί με τον DJ SNAKE, Aazar και Vanderkush, αλλά προσφέρει μόνο μια μικρή γεύση όσον αφορά την ταυτότητα του. Το τελευταίο πλάνο  μας δείχνει κάποιες κινήσεις του Malaa προσέχουμε ότι μπορεί να μοιάζει αρκετά με τις κινήσεις των χεριών του DJ SNAKE, αλλά μπορεί να είναι κάποιος νέος στο πλήρωμα εξ ολοκλήρου. Ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο Malaa τα mix που έχει στο SoundCloud δεν είναι τίποτα αλλά καθαρός χρυσός. Ένα πράγμα ξέρουμε: O Malaa δεν είναι πιθανώς ο γνωστός Μala της dubstep. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μάθουμε ποιος είναι ο μεγάλος και μυστήριος MALAA.

 

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts