H Πάτρα το είχε πάντα και το έχει ακόμη με το clubbing!

Oι παλαιότεροι ίσως θυμούνται τις απίστευτες εποχές της ARENA του Di Oggi και του Tiffany’s! Η Πάτρα έχει βγάλει σπουδαίους DJs όπως οι DJ Gogos, Constantinos Saradis, Freespirit, DiGi, Luigi κ.α

Όπως και να έχει στην Πάτρα του σήμερα, της νεολαίας και των φοιτητών, το clubbing έχει ξεχωριστή θέση στους ρυθμούς τις πόλης! Εκτός των άλλων, βάζει τα γυαλιά στην Αθήνα για πολλές περιπτώσεις μαγαζιών που δείχνουν μεγαλύτερα και πιο ολοκληρωμένα από αυτά της πρωτεύουσας!

Τη Παρασκευή 3 Οκτωβρίου ένας καταιγιστικός χαμός δυνατών events με πρωτοκλασάτα ονόματα Ελλήνων DJs έφερε τη πόλη ως #1 προορισμό διασκέδασης!

Στο ιστορικό DiOggi που ονομάζεται πλέον Nanona Club Di Oggi το Show Me Love με Johnny Gerontakis & Steve MC απογείωσε το club μέχρι πρωίας!

jg patra di ogi.jpg

Λίγο πιο κάτω στο DC της Πάτρας, ο πολυαγαπημένος Θεσσαλονικιός HECTOR έκανε πραγματικά ζημιά με το super set του

hector patra dc.jpg

ενώ η κλασσική φιγούρα για τη πόλη της Πάτρας και πολυαγαπημένος guest DJ του Soho, o DINO MFU έπαιξε κι αυτός μουσικάρες στο κοινό του μαγαζιού!

dino patra soho.jpg

Μπράβο στην Πάτρα, που είναι πάντα μπροστά (κι όχι μόνο το καρναβάλι!)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts