Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον παγκοσμίου φήμης παραγωγό/Dj του BBC Radio 1, Pete Tong στη Διεθνή Διάσκεψη Μουσικής στην Ίμπιζα, ο σούπερ σταρ DJ / παραγωγός Steve Angello έκανε μια σειρά από δηλώσεις οι οποίες επικρίνουν το ταλέντο της σημερινής χορευτικής μουσικής και τους καλλιτέχνες. Ο ιδρυτής της Size Records και πρώην μέλος των επιβλητικών Swedish House Mafia (SHM) πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης (40 λεπτά) συζητώντας για την ακμή της επιτυχίας του σχήματος πριν από τρία χρόνια, αλλά όταν ο Tong οδήγησε τη συνέντευξη στο πιο πρόσφατο περιβάλλον, ο Angello δήλωσε:

steveangello1.jpg

“Νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα σήμερα , ξέρετε έχω την Size εδώ και έντεκα χρόνια τώρα. Αυτή την εβδομάδα είχα πάνω από χίλια demos, αλλά εγώ δεν πρόκειται να αναφερθώ σε κάποιο κομμάτι, γιατί δεν υπάρχει τίποτα εκεί που είναι πρωτότυπο. Αυτό είναι τρομακτικό… “

Μετά την διάσπαση SHM το 2012, τα μέλη της ομάδας Axwell και Sebastian Ingrosso περιόδευσαν μαζί ως Axwell Λ Ingrosso το 2014. Πολλοί εικάζουν ότι ο αποκλεισμός της Angello οφειλόταν στην έλλειψη της συμμετοχής του στη δημιουργική διαδικασία της ομάδας κατά τη διάρκεια της επόμενης ημέρας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts