To να έχεις ένα site γύρω από ύλη που αφορά, ενδιαφέρει, μιλάει για DJs εξυπακούεται ότι πρέπει από μόνο του να ξεκινάει με ένα top dj στο team σου!

Και αυτό νομίζω ότι το πετύχαμε! o DJ Tasos Papadopoulos είναι το “δικό” μας παιδί!

Καλός τεχνικά όσο λίγοι, υπερβολικά καλός σε ότι έχει να κάνει με την house music και πάνω από όλα ο DJ μας στο God is a DJ είναι το καλύτερο παιδί και καλλιτέχνης!

Διανύοντας μια από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της καρίερας του, είναι δίπλα σε ένα top παραγωγό, παρακολουθώντας ανελλιπώς μαθήματα μουσικής σύνθεσης για να κυκλοφορήσει τα δικά του κομμάτια, ετοιμάζει τα καλοκαιρινά του gigs στα Ελληνικά νησιά και απολαμβάνει με πολύ δόση σεβασμού και μετριοπάθειας την λάμψη και την καταξίωση από το DJSounds channel της Pioneer που είδε το απίστευτο dj set που σας παρουσιάζουμε πιο πάνω και έγραψε κάτι παραπάνω από κολακευτικά σχόλια για το στυλ και τις επιδόσεις του!

djsounds-about-Tasos.jpg

All our best, our God is a DJ #resident!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts