Τα μεγαλύτερα EDM sites παγκοσμίως στηρίζουν τον ανερχόμενο DJ και παραγωγό Investo. Πριν λίγες μέρες το edmtunes.com πρόσφερε ως Free Download, το promo track “Bring Them Down” ενώ από σήμερα το edm.com, το site που έχει πάνω από 800.000 fans στο facebook δίνει την δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν δωρεάν
το track “Metropolis”.

Λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις αρχές Μαίου, ο πολύ-επιτυχημένος Ολλανδός, DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης δισκογραφικής εταιρείας, ο Nicky Romero παρουσίασε για πρώτη φορά ως “Fresh Track Of The Week”, το promo single “Metropolis” του Investo, στο Radio Show του, στο Protocol Radio. Το track απέσπασε εξαιρετικά σχόλια και εκτός από το edm.com είναι διαθέσιμο και στο soundcloud λογαριασμού του ταλαντούχου DJ & παραγωγού, στο www.soundcloud.com/investo.

Ο Investo, λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του επίσημου debut single του, συνεχίζει να εντυπωσιάζει την EDM σκηνή. Το καλοκαίρι που μας πέρασε έπαιξε μαζί με τους Axwell και Ingrosso ενώ οι παραγωγές του έχουν γίνει support από top DJs παγκοσμίως όπως Martin Garrix, Nicky Romero και EDX.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts