Ο Andreas Tomalla γνωστός για τους φίλους της ηλεκτρονικής μουσικής και ως talla2xlc χαρακτηρίζεται ως ο πατριάρχης της trance Μουσικής και ένας απ τους πιο παλιούς dj Και παραγωγούς όλων των εποχών. Γεννημένος στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας στις 13 Μαρτίου του 1962, ξεκίνησε να αχολείται με την ηλεκτρονική μουσική με ακούσματα από Kraftwerk, YMO, Depeche mode Και την υπηρετεί πιστά μέχρι και σήμερα απ το 1984 και μετά. Ξεκίνησε από ΕΒΜ Μουσικές και με την έναρξη του technoclub άρχιζε να αναδεικνύεται κυρίως στον χώρο της trance μουσικής σκηνής είδος το οποίο συνεχίζει να παίζει στα σετ του και να το προάγει μέχρι και σήμερα. Πολλοί δεν έχουν άδικο που τον έχουν αποκαλέσει έναν απ τους πατριάρχες της trance.

Talla 2xlc 4.jpg

Έχει συνδέσει μεγάλες παραγωγές, συλλογές και ραδιοφωνικές εκπομπές όπως επίσης και διάφορα singles και remixes. Αξιοσημείωτα έργα του στην μέχρι τώρα καριέρα του είναι οι συλλογές του tehcnoclub τις οποίες βγάζει μέχρι και σήμερα με κορυφαία ονόματα της χρυσής εποχής της trance της τωρινής και της παλαιάς, το ότι βγάζει για 8 διαφορετικές δισκογραφικές εταιρείες(armada, black hole,perfecto,tetsua records, in trance we trust Κ.α) αλλά και το ότι έχει συμμετάσχει σε πολλά κορυφαία φεστιβάλ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου με τεράστια επιτυχία το οποίο πράττει ακόμα με τεράστια επιτυχία.

Talla 2xlc 3.jpg

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες απ τους οποίους ήταν ο πρωτοπόρος της Old school techno Μουσικής ο οποίος άρχιζε να χρησιμοποιεί τον συγκεκριμένο όρο στα σετ του και στην συνέχεια συνδέθηκε ως έναν πρωταγωνιστής στο Κεφάλαιο που λέγεται trance Μουσική παίζοντας κυρίως uplifting, progressive και classic trance ακούσματα. Έχει συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα του χώρου και έχει συναναστραφεί όπως με τον Paul van dyk, ferrycorsten,. armin van buuren, tiesto, sven vath, mark spoon, taucher, menno de jong, johan gielen, κ.α. Κατέχει πάνω από 100 συλλογές, συνεργασίες και εκδόσεις στο όνομά του και δικαίως θεωρείται ένας απ τους πρωτεργάτες στην ηλεκτρονική χορευτκή μουσική.

Το technoclub είναι ένα απ τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Γερμανία και αναγνωρισμένο παγκοσμίως όπως επίσης και το πιο μακροβιότερο καθώς μετράει 31 χρόνια ζωής κι έχει φιλοξενήσει σχεδόν όλα τα ονόματα της Old school techno-trance,ebm και hard electro μουσικής αλλά και της rave Κουλτούρας.Σημαντικά ονόματα είναι ο Sven Vath, Paul Van Dyk, Carl Cox, Laurent Garnier, Tiësto, Jam & Spoon, Taucher Και πολλοί άλλοι. Διαθέτει επίσης μια απ τις μακροβιότερες συλλογές cds παγκοσμίως όπου την έχουν μιξάρει και ο ίδιος αλλά και διάφορα ονόματα της αρεσκείας του βλ. Simon Patterson, Taucher, Menno De Jong, Alex Morph, Moguai και πολλά άλλα άξια ονόματα του χώρου.

Απ το 1984 μέχρι και το 2000 το club βρισκόταν στο γνωστό αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης dorian gray ενώ απ το 2000 και μετέπειτα έκανε πολλές στάσεις κι αφού άλλαξε διάφορα μέρη και περιοχές αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην οδό Moon 13 της ίδιας πόλης όπου συνεχίζονται να διεξάγονται πάρτυ όπου διοργανώνει κυρίως και ο ίδιος ο Talla 2xlc . Μάλιστα ο ίδιος κάθε χρόνο πριν απ το τέλος της κάθε χρονιάς διοργανώνει πάρτυ technoclub festival όπου αποτελείται από 4 σκηνές. Την σκηνή των 80 και της αρχής του ομώνυμου club, της σκηνής του 90 Με techno, Μια επίσης με trance & rave και μια με ονόματα του 2000, του τώρα και του μέλλοντος στην σκηνή της trance προσφέροντας απλόχερα σε όσους βρεθούν ένα ξέφρενο πάρτυ 8 ωρών περίπου.

Talla 2xlc _2.jpg

Αυτήν την στιγμή ο Talla 2xlc έχει συμπληρώσει 35 χρόνια στο djing. Και φέτος το technoclub συμπληρώνει 31 χρόνια ζωής το οποίο έχει χαρίσει άπειρες στιγμές rave ξεφαντώματος.Eμείς ευχόμαστε απ την καρδιά μας να τραβήξει όσο το δυνατόν περισσότερο και να τα εκατοστήσει αν γίνεται και αυτό και ο godfather talla.

>Επιμέλεια: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Γνωστός ως Dimi Badger , A & R της 1db Records και μέλος των Medusa ... Τί εννοείτε δεν τον ξέρετε; Κάνει πολλά και τα κάνει όλα εξίσου χάλια. Ηχολήπτης, dj , παραγωγός και τώρα την έχει δει και αρθρογράφος. Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό (φυλάχτε τις κόρες σας) και μονίμως έτοιμος να ευτελήσει το οποιοδήποτε σοβαρό θέμα πέσει στο τραπέζι.

Related Posts