O Calvin Harris για άλλη μια φορά εκπροσωπεί επάξια την πορεία της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής στην παγκόσμια σκηνή. Αυτή τη φορά κρατώντας τη σημαία στα φετινά BBC Music Awards, ο Βρετανός DJ / παραγωγός είναι υποψήφιος για το βραβείο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς». Η είδηση έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την επιτυχία ανάληψης πάνω από ένα δισεκατομμυρίου προβολών στο YouTube για τη συνεργασία του με την Rihanna στο This Is What You Came For”.

Τα BBC Music Awards θα ξεκινήσουν την προσεχή Δευτέρα στις 12 Δεκεμβρίου με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σκηνής να λαμβάνουν τις θέσεις τους μπροστά από τη σκηνή. Συνυποψήφιοι με τον Calvin Harris είναι επίσης οι: Adele, Coldplay, Jess Glynne και τιμής ένεκεν ο εκλιπών David Bowie.
Ο Calvin Harris έχει ήδη δημιουργήσει δυνατό ρεύμα ως προς την υποψηφιότητα και μην εκπλαγείτε αν κερδίσει το βραβείο μετά τη επιτυχημένη πορεία του σε όλο το 2016.

 

Σχόλια

σχόλια

About The Author

John Adamis

Όπου υπάρχει DJing και μουσική, υπάρχει ζωή!!! Μεγαλώνω με αυτό το "δόγμα" και περιβάλλομαι από ανθρώπους που βλέπουν την αγάπη για το DJing ως προσφορά! Αυτό είναι ...!

Related Posts