O Armin Van Buuren είναι γνωστό πως είναι μεγάλος φιλέλληνας! Αγαπάει τη χώρα μας! Μάλιστα γνώρισε τη γυναίκα του στη Κρήτη, σε ένα από τα πρώτα του σετ εμφάνισης στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 2000! Έχει φίλους εδώ! Πραγματικούς, που τον αγαπούν τον στηρίζουν και τους στηρίζει!

Το προηγούμενο Σάββατο το επιβλητικό Colour Day Festival έφερε για πολλούς που το παρακολούθησαν από κοντά το event της ζωής τους! Το ίδιο βίωσαν και οι πρωταγωνιστές, αυτοί που απογείωσαν το κέφι και έγιναν ένα με το πολύχρωμο πλήθος των χιλιάδων fans!

Στο stage ήταν η κοινή εμφάνιση των PLAYMEN & ΜΕΛΙSSES , όταν από τα decks έπαιξε το πασίγνωστο “Ping Pong” του Armin! Εκεί μονομιάς, χωρίς ιδιαίτερο κόπο και χωρίς καμία πρόβα 64.000 χέρια ταυτίστηκαν αρμονικά κάνοντας όλους να χαζέψουν! Το video έγραψε τη σκηνή και τα λόγια είναι περιττά για το μέγεθος της επιτυχίας!

δείτε το Video πατώντας κλικ στη φωτογραφία!

playmen

 

Την επόμενη κιόλας ημέρα, ο Armin Van Buuren είδε το επίσημο υλικό! ο Armin χωρίς καμία δόση βεντετισμού και ίχνος σνομπισμού μοιράστηκε το συναίσθημα και τον ενθουσιασμό του video από τη προσωπική του σελίδα στο facebook από ένα event που δεν εμφανίστηκε κιόλας!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Μια τεράστια αναγνώριση και κίνηση που δείχνει ότι ΜΕΤΡΑΜΕ τόσο ως DJs/Producers όσο και σαν κοινό!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΥΓ. Ευχόμαστε του χρόνου περισσότερα από 64000 στον ουρανό του ΟΑΚΑ να υποδεχθούν ARMIN+PLAYMEN μαζί!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts