Αυτόν τον καλλιτέχνη, Έλληνα παραγωγό και DJ τον πιστεύω πολύ! Όχι γιατί τον γνωρίζω και ταιριάζουν τα χνώτα μας… Έχει περάσει πολλά, έχει φάει πολλές δισκογραφικές “χυλόπιτες”, έχει φέρει πολλούς “αστέρες” των decks στα μέρη του στην επαρχία και σαν γνήσιος άνθρωπος και άντρας προτίμησε να μη μπει στο τρυπάκι των πολλών (καταλαβαίνετε το story) αλλά να περιμένει υπομονετικά τη σειρά του σαν το καλό ουίσκι που περιμένει τον χρόνο του να επωάσει, αλλά και που χαμένο δε θα μείνει!

Τον καλλιτέχνη αυτόν (διότι τέτοιος είναι) τον ανακάλυψε ο Alexandros Christopoulos, άκουσε και πίστεψε στις παραγωγικές επιδόσεις του και του ανέθετε δημιουργικά projects για τα πασίγνωστα complilations του, που μεσουρανούσαν κάποτε στα χρυσά χρόνια της δισκογραφίας! Ο Roni Iron πήρε το χρίσμα, ξεκίνησε, δημιούργησε και παρά τα δύσκολα προσωπικά του χρόνια, προχώρησε στηριγμένος στο ταλέντο και την επιμονή του!

Πριν από 2 χρόνια βρισκόμενος στη Σαντορίνη για σεζόν, εμπνεύστηκε το “De Grecia” ένα mid tempo ύμνο που περιγράφει συναισθήματα και εμπειρίες συντροφιά με όμορφη σύνθεση και κυρίως ΕΛΛΗΝΙΚΟ στίχο! … Όταν το πρώτο άκουσα δε πίστευα ότι θα υπήρχε ποτέ Έλληνας παραγωγός που θα υπέγραφε σε ξένο Label, ηλεκτρονικό track με Ελληνικό vocal! Και πέτυχε… και αγκαλιάστηκε!

Το όνειρο βγήκε αληθινό πιθανά και σίγουρα του έδωσε την έμπνευση για την αντίστοιχη συνέχεια που ήρθε μέσω της νεοσύστατης FISHTONE Records! Ακόμα θυμάμαι ένα πρωινό Σαββατιάτικο τηλεφώνημα του υπευθύνου της εταιρίας, που με καμάρι, ρίσκο και ανυπομονησία περίμενε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, απλά την γνώμη μου για το πρώτο τους επίσημο δισκογραφικό release, που πιθανά να έκρινε και πολλά για τη συνέχεια!

Χαίρομαι που σχεδόν 2 μήνες μετά το release, πάλι Σάββατο πρωί – σήμερα – παρέα με τον καφέ, τα πολλά μηνύματα στο mail & facebook account του God is a DJ, βρήκα ένα “Δες … ευχαριστώ” και ένα image print screen της σημερινής εικόνας του iTunes / Charts / Top 10 Dance songs που το κομμάτι “Onira” θα βρεθεί μόλις ένα βήμα από τη κορυφή!

onira.jpg

Ο Roni Iron, με χαμηλό ύφος, προσγειωμένο προφίλ και συνέπεια στη ποιότητα της δουλειάς, προχωρά και χωρίς το ιδανικό PR ή το άπλετο design…Το κάνει στηριζόμενος στις δυνάμεις του που είναι από σίδερο!

Και στη κορυφή ευχόμαστε!

Bravo Roni | Bravo Fishtone Records!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts