Φρέσκοι από την επιστροφή τους στο Φεστιβάλ Ultra Music του Μαϊάμι το Μάρτιο, το τρίο των Axwell, Steve Ο Angello και ο Sebastian Ingrosso έχουν μοιραστεί εικόνες σχετικά με μια συνεργασία με τη Nike. Εκτός από την κοινή χρήση φωτογραφίας των αθλητικών παπουτσιών SHM, ο Steve Angello μοιράστηκε μια ”κρυφή”, υψηλής μόδας φωτογραφία  στην ιστορία του στο Instagram, η οποία φέρει επίσης τρία από τα εικονικά σύμβολα της Nike που είναι τοποθετημένα στη σειρά.

Ug7eta0_d

Το ζευγάρι της Nike που δημιουργήθηκε από την εταιρία A-Morir Studio, επικεντρώνεται σε διασημότητες, πολλοί αρχίζουν να υποθέτουν ότι μια εκτενέστερη συνεργασία μεταξύ της Nike και των Swedish House Mafia ξεκινάει. Δημιουργήθηκε από τον στυλίστα Andrew Mukamal, Francisco Ragazzi και τον διάσημο σχεδιαστή: DJ Virgil Abloh, το μυστηριώδες εμπόρευμα περιλαμβάνει  ζωγραφισμένα στο χέρι τριπλά σήματα για το θρυλικό DJ trio που περιλαμβάνει επίσης ένα ανακατασκευασμένο σακάκι πτήσης,  ζωγραφισμένο στο χέρι και χειροποίητο δερμάτινο γιλέκο και σακάκια denim .

SwedishHouseMafiaTeamsUpWithVirgilNikeForNewMerch-GoogleChrome427201813715PM.bmp

IMG_3838 IMG_3771

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts