Ένα εξαιρετικό νέο που δείχνει ότι στο εξωτερικό υπάρχει η τάση αναγνωρισιμότητας και ένταξης σωστών παραγωγικών concept σε μεγάλα labels του εξωτερικού, είναι αυτό του contract των Bang La Decks με την Ultra Music που επισημοποιήθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα την προηγούμενη εβδομάδα!

Bang La Decks, δύο από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς της Ανατολικής Ευρώπης έχουν ενώσει τα μουσικά τους ταλέντα στην μαζική παραγωγή ιδιαίτερων σε ήχο tracks. Μέσα από τις μοναδικές παραγωγές τους, με φυλετικές, παραδοσιακές σε κουλτούρα ήχου επιρροές οι Bang La Decks έχουν αυξήσει τη δύναμη του branding τους. Με 4 back2back chart topping hits, περισσότερα από 55 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, και αυξανόμενη υποστήριξη από A-list DJs, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο buzz στις διεθνείς πίστες, που ολοένα και περισσότερα τους καλούν σε διεθνή gigs!

Oι Bang La Decks ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2012 με την τεράστια κυκλοφορία τους “Kuedon” και στην Ultra Music, η οποία έφθασε Νο1 στη Σερβία και την Ελλάδα, ενώ έλαβε σημαντική υποστήριξη από DJs όπως ο Mat Zo και DJ Alvaro. Το δίδυμο δεν σταμάτησε εκεί, αφού με το Utopia!

To track έφτασε Νο1 στο iTunes Ελλάδα και Νο1 στo Shazam Ελλάδας, και έμεινε στην κορυφή για 10 εβδομάδες, ανέβηκε στο Νο1 στα ρωσικά Shazam charts και no2 στη Σερβία. Είχε κυκλοφορήσει μέσω και της Ultra Music στις αρχές του 2014. Αμέσως μετά, πήρε μαζική υποστήριξη από DJs όπως: Avicii, Afrojack, Benny Benassi, Chuckie, Deniz Koyu, Mat Zo, R3hab και έκανε το Utopia ως ένα από τα μεγαλύτερα dance hits παγκοσμίως! Το κομμάτι έχει συμπεριληφθεί στο soundtrack του FIFA 2015, το # 1 βίντεο game στον πλανήτη!

Οι Bang La Decks συνέχισαν την πορεία τους με το Zouka στα Βαλκάνια. Το κομμάτι έφτασε στο Top10 στο Ελληνικό Shazam και επίσης ήταν Νο1 στον TDI.

Toν Μάιο του 2015 οι Bang La Decks κυκλοφορήσαν το βέο single “Aide”. Το μουσικό θέμα του έχει εμπνευστεί από την Βαλκανική μουσική, και σε συνδυασμό από multi-genre drops, το έκαε μοναδικό club tool. Tο κομμάτι έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τα μέσα ενημέρωσης και έλαβε support από τον David Guetta, Martin Garrix, Oliver Heldens, Afrojack, A-Trak, Kaskade, Chuckie, Erick Morillo κτλ. καταλήγοντας εκ νέου Νο1 στο Shazam στην Τουρκία, όπου έμεινε για 4 εβδομάδες.

Αυτό οδήγησε το ντουέτο σε μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία το καλοκαίρι, με περισσότερα από 70 sold-out events στην Ανατολική Ευρώπη και πέραν αυτής.

Οι Bang La Decks σύντομα κυκλοφορούν την πολύ-αναμενόμενη παραγωγή του “Cultures To Ashes E.P.” μέσω Ultra Music, το οποίο περιμένουμε όλοι!

Μια τεράστια αναγνώριση για ένα σχήμα από την Αθήνα για όλο τον πλανήτη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts