Τους Bang La Decks , το duo παραγωγών, τους γνωρίσαμε με το smash debut hit single “Kuedon” σχεδόν πριν δύο χρόνια. Την σκυτάλη πήρε το radio/club anthem “Utopia” το οποίο γνώρισε τεράστια επιτυχία στη χώρα μας, φτάνοντας στο #1 του iTunes chart, στο #1 του iTunesDance Chart, στο #1 του Ελληνικού Shazam chart για 8 συνεχόμενες εβδομάδες και στο Top10 του επίσημου airplay chart. Το promo videoτου single έχει ξεπεράσει τα 6,5 εκατομμύρια views στο YouTube!

Το “Utopia” έχει αρχίσει πλέον το ταξίδι του και εκτός Ελλάδας, καθώς έχει σκαρφαλώσει ήδη στο #1 του Shazam Chart της Σερβίας, στο #2 της Ρωσίας και είναι σε rotation στο νούμερο ένα ραδιοφωνικό network της Γαλλίας, τον NRJ France, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει από την Ultra Music (το μεγαλύτερο dance label στον πλανήτη) στον υπόλοιπο κόσμο. Το track που έχει tribal και afrobeat επιρροές είναι mustστο DJ Set κορυφαίων DJs του κόσμου, όπως Avicii, R3hab, Chuckie, Mat Zo, Robbie Rivera και άλλους.

Οι Bang La Decks θα πραγματοποιήσουν gigs σε Γερμανία, Γαλλία, Ρωσία και Σερβία τις επόμενες εβδομάδες ενώ στις 15 Φεβρουαρίου έκαναν μια special εμφάνιση στο ετήσιο festival του μεγαλύτερου ραδιοφωνικού σταθμού της Ρωσίας, DFM.

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένα singles, οι Bang La Decks βρίσκονται ήδη στο studio δουλεύοντας το καινούριο τους track, το οποίο θα ακούσουμε την Άνοιξη, ενώ μέχρι τότε θα έχουν ήδη κυκλοφορήσει την Vocal Version του “Utopia” όπου στα φωνητικά θα είναι ένα από τα πιο hot ανερχόμενα ονόματα στην Ευρωπαϊκή μουσική βιομηχανία.

Ακούστε ξανά το αποκλειστικό DJ set & interview τους στο God is a DJ Radioshow!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts