Πριν από πολλά χρόνια, ήταν θαρρώ 2003 όταν οι The Roc Project ft. Tina Arena κυκλοφορούσαν το μελωδικό και εμπορικό κομμάτι τους «Never». Κάτι λίγο η μελωδία, κάτι περισσότερο ίσως ένα προσωπικό του κλικ, το κομμάτι «σημαδεύτηκε» από τον Agent Greg για να το μεταμορφώσει κάποια στιγμή αργότερα στο μέλλον!

Και η στιγμή αυτή έφτασε και είναι σήμερα! Μέσα από τη Zero10 Records ο Agent Greg συνεργάζεται με τον Argento και την Chrysa T στα φωνητικά!

Λίγες στιγμές πριν τη κυκλοφορία του, βρήκαμε και τους δύο διαθέσιμους και μιλήσαμε μαζί τους για το κομμάτι αυτό και τις προσδοκίες τους!

Argento Καλησπέρα

Το νέο σας κομμάτι σηματοδοτεί το πέρασμα σας σε πιο εμπορικό ήχο και ταυτόχρονα συμμετοχή σε νέο label. Θες να μας μιλήσεις γι αυτή την κοινή σας απόφαση;

Καλησπέρα Κυριακο. Μετά τη μεγάλη απήχηση που είχε το Say My Name πέρυσι, αποφασίσαμε με τον Greg ότι έπρεπε να κάνουμε το follow up. Μου είχε στείλει μια αρχική ιδέα η οποία μου άρεσε, “πατήσαμε” πάνω σε αυτή και έγινε το Never. Σίγουρα είναι μια διαφορετική δουλειά σε σχέση με ότι έχουμε κανει μαζί μέχρι τώρα και η εμπορική (η μη) επιτυχία θα εξαρτηθεί απο το κοινό. Όσον αφορά τη δισκογραφική, για μένα είναι η πρώτη κυκλοφορία στη Zero 10, καθώς ο Greg έχει ήδη δραστηριοποιηθεί στo label. Γνωρίζοντας λοιπόν απο πρώτο χέρι την ποιότητα της δουλειάς που κάνουν τα παιδιά εκεί, αποφασίσαμε ότι η καλύτερη “στέγη” για το Never είναι η Zero 10.

agent greg.jpg

Agent Greg σε καλωσορίζω ξανά στο Godisadj αυτή τη φορά με αφορμή το Never ! Το κομμάτι αυτό έχει αγαπηθεί πολύ από το Ελληνικό κοινό στην Original version του… ήταν αυτό που σας έκανε να το διασκευασετε τώρα;

Εντελώς τυχαία συνέβη! Από promo service μου ήρθε ένα bootleg που περιείχε το original mix τουNever και μου το υπενθύμισε.. απλά ήταν σε στυλ το όποιο δύσκολα περναει σε ελληνικό κοινό και έτσι σκέφτηκα να το πειράξω λιγάκι!!με την βοήθεια του Argento βγήκε αυτό που ακούτε πλέον και είμαστε και οι 2 πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα!

argento_.jpg

Argento, Eχουμε δει συχνά πυκνά τη προτίμηση σας σε διασκευές η bootleg mixes γνωστών αγαπημένων κομματιών σε δικό σας στυλ… Βοηθάει αυτό τα live gigs η απλά είναι ευκολότερα να τα αποδεχθεί το δύσκολο Ελληνικό κοινό;

Πολλές φορές ένας DJ κάνει τα δικά του προσωπικά edits σε γνωστά κομμάτια, είτε για να τα προσαρμόσει καλύτερα στα set του, που ενδεχομένως το original να είναι διαφορετικού genre, ή για να βάλει τη δική του πινελιά σε ένα κοινώς αγαπημένο τραγούδι. Αυτό πάντα βοηθάει από άποψη marketing και είναι κάτι που συμβαίνει παντού, όχι μόνο στην Ελλάδα.

Greg από τη Recharged στη Zero10 του φίλου σου του Dino MFU με τον οποίο είστε μαζί και στον 88.6 … Μπορεί στην χώρα μας να υπάρχουν πραγματικές φιλίες και στη δουλειά μας, η μόνο σκοπιμότητα; Απλά αναφέρω σαν παράδειγμα ότι στο A STATE OF TRANCE 650 του A.VAN BUUREN έπαιξε ο HARDWELL… Μπορεί να συμβεί το ίδιο και σε μας η πάντα θα υπάρχει το κόμπλεξ?

Και ο VAN BUUREN με τον Hardwell λειτούργησαν με σκοπιμότητα, σου ειπε κανεις οτι ειναι κολλητοι? Ο VAN BUUREN κέρδισε στο show του τους εκατομμύρια fans του νο.1 dj Hardwell και ο Hardwell ακούστηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή radioshow του κόσμου. Καλώς ή κακώς πάντα υπάρχει κάτι να κερδίσει ο ένας από τον άλλον. δυστυχώς στην Ελλάδα οι περισσότεροι ούτε αυτό δεν μπορούν να κατορθώσουν μιας και υπάρχει αρκετό κόμπλεξ το όποιο όμως ευτυχώς βλέπω τελευταία ότι κάπως μπαίνει στο πλάι ελέω κρίσης και αρκετές καλές συνεργασίες βγαίνουν στην επιφάνεια! Και για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, ναι, μπορεί να υπάρξει φιλία και όχι μόνο σκοπιμότητα, για παράδειγμα όπως οι swedish house mafia!

Καλή Επιτυχία στους στόχους σας!

Ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts