Modernity Events. Σίγουρα πολλοί από σας δεν δεν την έχετε ακουστά, είναι όμως μια από τις πιο πρωτοποριακές ομάδες και ιδέες μέσα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής παγκοσμίως. Τι είναι αυτό ομως που την κάνει να ξεχωρίζει? Το 2009 μπήκε στον χώρο και έθεσε ώς στόχο την απόκλιση απο κάθε είδους classic dance event. Δεν είναι η μουσική που την κάνει να ξεχωρίζει αλλά το venue όπου γίνεται το event και φυσικά δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο stage ή μια συνηθισμένη τοποθεσία. Στην οροσειρά Bernese στην Ελβετία γύρω στα 1550 m υπάρχει το Bergerstaurant EGGLI το οποίο μετατράπηκε σε ένα ατμοσφαιρικό dance floor μια απίστευτη θέα για όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Δεν θα σας κουράσω πολυ με τα υπόλοιπα μέρη που έγιναν events γιατί θέλω να σας πάω κατευθείαν στο πιο ενδιαφέρον event που έχει κάνει η Modernity Events. Η Magda συνεργάστηκε μαζί τους για το καινούριο concept που δημιούργησαν και έπαιξε μουσική μέσα σε ένα hot-air balloon το οποίο ήταν 2000 m πάνω από τη Ζυρίχη.

17193716_1610419822319836_1259888810_o

Ένα απίστευτο set το οποίο είχες την  δυνατότητα να δεις σε 360 moοd. Τέτοιες ιδέες μας κάνουν να θέλουμε να προχωρήσουμε όλο και πιο πολύ στον χώρο των DJing και μας κάνουν να βλέπουμε επιτέλους κάτι διαφορετικό. Σκεφτείτε απλά να παίζετε και να βλέπετε όλη αυτή την μαγεία και την υπέροχη εικόνα από τόσο ψηλά. Λίγο τρομακτικό βέβαια αλλά είναι μια υπέροχη και φοβερή εμπειρία και καθένας μας θα ήθελε να την δοκιμάσει ( εκτός από εμένα γιατί έχω υψοφοβία 😛 )

Πάρτε μία γεύση απο το μοναδικό αυτό πάρτυ

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts