Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μέρος για εκπληκτικά γυρίσματα ταινιών – σε νυχτερινά πλάνα – αφού μια βόλτα στα κλασσικά μικρά στενά της Παλαιάς πόλης της Ρόδου, μέσα στο μεσαιωνικό κάστρο των Ιπποτών (Μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco), σε κάνει να ζεις με δέος τη στιγμή, ειδικά αν είσαι επισκέπτης στο νησί!

Rhodes_Old_Town1.jpg

Η Ρόδος, έχει το χάρισμα να λιάζεται περισσότερες από 300 ημέρες ανά χρόνο και αυτό, σε συμπλήρωμα με τη φυσική ομορφιά της, την κάνει ασυναγώνιστη στην Ευρώπη και λατρεμένο location των τουριστών, που κατά χιλιάδες συρρέουν και τον χειμώνα για ταξίδια αναψυχής! (Ναι καλά ακούσατε!)

Όσο BIG μπορεί να είναι ο αριθμός των αφίξεων ακόμη και τον χειμώνα, τόσο LOW είναι δυστυχώς το νούμερο των μαγαζιών που κρατούν ζεστή την δίψα για καλή ξένη club μουσική το χειμώνα, σε ένα νησί που τις προηγούμενες δεκαετίες είχε τόσα πολλά «μεγάλα» μαγαζιά που έπαιζαν ξένη μουσική όσα και η διάσημη Ibiza!

Rhodes_Old_Town3.jpg

Επειδή όμως αυτό είναι η μεγάλη πληγή του Ελληνικού clubbing δυστυχώς, υπάρχουν πάντα οι μικρές εξαιρέσεις στον κανόνα … ακόμη και στη Ρόδο!

Το μικρό bar επιστρέφει μετά από 1 χρόνο απουσίας στη Παλαιά πόλη σε ένα ακόμη ξεκίνημα του δημιουργού του Γιώργου Τσιάμη και της παρέας του, που με διάθεση/πάθος μικρού παιδιού, δίνει το σύνθημα μιας ακόμη εκκίνησης στη πλούσια από εμπειρίες και clubs, management καριέρας του!

mikro.jpg

Σε ένα εκπληκτικά ζεστό περιβάλλον, με ένα μικρό αλλά πανέμορφο μαγαζί η house σκηνή της χειμερινής Ρόδου, βρίσκει το φιλόξενο προορισμό της, κάνοντας πέρα τις διαστάσεις των τετραγωνικών και δίνοντας μόνο σημασία στο σύνθημα που πηγάζει από καρδιάς … “Music Sounds Better With U”

Καλό ξεκίνημα μικρό bar! … με CJ Jeff στην εκκίνηση των booth περιπετειών με αξιόλογους Έλληνες DJs/καλλιτέχνες σε χειμωνιάτικα gig events!

https://www.facebook.com/mikrobarhodes

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts