Είναι “τυπάρα”, χιουμορίστας, πολυτάλαντος, καλό παιδί και μακράν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ MC στην χώρα μας για πάνω από μια δεκαετία. Είναι ο Steve, ο Στέφανος … ο αγαπημένος τύπος με το μικρόφωνο στα clubs της χώρας και το έταιρον ήμισι του Johnny Gerontakis στους Ace2Ace!

Με φόρα από την εκπληκτική του εμφάνιση μπροστά σε χιλιάδες fans στο Colour Day Festival βρήκαμε τον Steve @ backstage και τα είπαμε στα γρήγορα!

Photo: George Xigos

Photo: George Xigos

  • Πως προσδιορίζεις καλλιτεχνικά τον εαυτό σου; Performer, MC, DJ ή διασκεδαστής;

Δεν ηθελα ποτε να βαλω ταμπελα σε αυτο που κανω, μου αρεσει απλα να κανω τον κοσμο να παιρναει καλα! Ο κοσμος πλεον με ξερει πιο πολυ σαν MC και αυτη ειναι η “ταμπελα” μου, αλλα απο την αλλη δεν νιωθει παραξενα πιστευω κανεις αν με δει να παιζω μουσικη ή πανω στο stage σαν performer ή σε ενα αστειο βιντεο γιατι ολοι καταλαβαινουν πως ο σκοπος μου ειναι ενας, να τους κανω να περασουν καλα!!!

 

  • Θα μπορούσες να ζήσεις χωρίς μικρόφωνο;

Η αληθεια ειναι πως το μικροφωνο πλεον εχει γινει η προεκταση του χεριου μου (χαχα!), αλλα περαν αυτου – χωρις μικροφωνο πιστευω θα μπορουσα να ζησω – χωρις μουσικη στη ζωη μου ομως με τιποτα.

 

  • Trap, RNB, Electro, EDM … τι προτιμάς;

Απο μικρος τα ακουσματα και τα ερεθισματα που ειχα ηταν καθαρα hip-hop και οτι εχει σχεση με “μαυρη μουσικη”. Δεν βαζω πλεον ορια στα ακουσματα μου, μου αρεσουν ολα αρκει να καθονται καλα στο αυτι μου και να μου δημιουργουν καποιο συναισθημα. Αλλωστε γι αυτο βαζουμε τη μουσικη στη ζωη μας πιστευω, ειναι ενας φιλος που καταλαβαινει στο 100% τη χαρα μας, τη λυπη μας, το προβλημα μας κτλ.

Photo : Aris Katsigiannis

Photo : Aris Katsigiannis

  • Πιο είναι το προτέρημα που πρέπει ένας MC να διαθέτει; Από που πιθανά πρέπει να ξεκινήσει και πως πρέπει να τελειοποιήσει το ταλέντο του;

Σε οποιαδηποτε δουλεια που εχει σχεση με επαφη με τον κοσμο πιστευω πως αυτο που κανει επιτυχημενο καποιον ειναι η επικοινωνια με τον κοσμο, ειναι το Α και το Ω ειδικα σε επαγγελματα που εχουν σχεση με τη διασκεδαση. Συνηθως οταν καποιος ξεκιναει να κανει mcing η djing απο καπου εχει παρει το ερεθισμα, καποιον εχει δει και ειπε θελω να γινει σαν αυτον. Οποτε το καλυτερο που εχει να κανει ο οποιοσδηποτε που θα ηθελε να ξεκινησει να κανει mcing – djing ειναι να ακολουθει πιστα τα ειδωλα του και σιγα σιγα θα βρει το δικο του μονοπατι μεσα απο σκληρη δουλεια και το πολυ ψαξιμο για το τι ειναι αυτο και τι πρεσβευει και με απολυτη αφοσιωση σε αυτο που αγαπα!

 

  • Έχεις ζήσει πολλές και καλές στιγμές στο πλάι σπουδαίων djs στα booth σε clubs & festivals σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ποιες στιγμές κρατάς;

Η στιγμη πιστευω που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι πριν 6 περιπου χρονια οταν παρουσιασα-καλεσα τον AVICII on stage.

Για καλη μου τυχη δεν ειχα αγχος αλλα μολις ειπα το ονομα του, πηγε να γκρεμιστει το μαγαζι και τοτε ναι μου κοπηκαν τα ποδια τοσο πολυ που οταν περασα απο διπλα του, μου εδωσε το χερι του μου ειπε ευχαριστω αλλα εγω ημουν τοσο μεσα στη στιγμη και χαμενος που απλα του χαμογελασα και εφυγα. (χαχα)!!

Photo : George Mpenioudakis

Photo : George Mpenioudakis

  • Πιο είναι το μεγαλύτερο σου ελάττωμα;

Η Καλοσυνη.

 

  • Έχεις φάει τη νύχτα με το κουτάλι. Πως είναι σήμερα και σε τι διαφέρει με αυτήν μια δεκαετία πίσω;

Ειναι παρα πολλα δυστυχως που εχουν αλλαξει. Εγω θα σταθω σε ενα απο αυτα και θα εκφρασω και τη λυπη μου. Δυστυχως λογω οικονομικης κρισης δεν μπορουν πλεον ποσοτικα να δημιουργηθουν clubs και events οπως καποτε. Παλια υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα και καποιοι επιχειρηματιες, promoters μπορεσαν και περασαν μια αισθητικη, αποψη, κουλτουρα, σεβασμο στη διασκεδαση του κοσμου. Πλεον ειναι μετρημενα στο ενα χερι αυτα που γινονται στην Ελλαδα με αποτελεσμα ο κοσμος να προσφευγει σε clubs/events που στο τελος της βραδιας δεν εζησε κατι που θα το συζητησει την επομενη μερα και το σημαντικοτερο, δεν το σεβαστηκε…

 

  • Σαν σχήμα είσαι πάντα μαζί με τον Johnny Gerontakis στους Ace2Ace. Τι σχέδια υπάρχουν για το καλοκαίρι;

 Φετος το καλοκαιρι ειμαστε καθε πεμπτη στο Akrotiri-W και οπως καθε καλοκαιρι θα κανουμε το τουρ μας σε επιλεγμενες περιοχες της Ελλαδας. Τα χαρμοσυνα νεα ειναι πως εχουμε πολλες μουσικες εκπληξεις μεχρι το τελος του καλοκαιριου.

Photo: George Xigos

Photo: George Xigos

  • Steve πως σου φάνηκε το Colour Day Festival?!

Ήταν η πιο πολυχρωμη και απογειωτικη στιγμη της καριερας μου μπροστα σε τοσο ομορφο – πολυχρωμο κοσμο γεματο κεφι, παρα τη βροχη!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts