Δεν έκλεισε ούτε 4 μήνες λειτουργίας το αδερφό “charts” site Music-Plus.gr και η πρώτη μεγάλη δικαίωση της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε αυτό ήρθε. Εδώ και λίγες μέρες το Music-Plus.gr αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την πολυεθνική εταιρία-κολοσσό MusicDNA. Η συγκεκριμένη εταιρία αποτελεί τη μεγαλύτερη στον κόσμο στον τομέα των μετρήσεων ραδιοφωνικών μεταδόσεων και charts, έχοντας την υποδομή να μετράει real time τις μεταδόσεις 15.000 ραδιοφωνικών σταθμών κυριολεκτικά από όλη την υφήλιο (Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία).

Η συνεργασία της ελληνικού Music-Plus.gr με ενός τέτοιου μεγέθους πολυεθνική, πέρα ότι μας κάνει πολύ περήφανους, μας δίνει τη δυνατότητα μέσω του Music-Plus.gr να ενημερωνόμαστε για τα top-40 τραγούδια που μεταδίδονται κάθε εβδομάδα σε Αμερική, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία, πάντα με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της MusicDNA. Τα συγκεκριμένα top-40 charts ποστάρονται αποκλειστικά στο Music-Plus.gr και φυσικά όποιος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερο εύρος στα charts αυτά, μπορεί να γίνει ένας από τους χιλιάδες ανά τον κόσμο συνδρομητές της MusicDNA.

Όπως μας ενημέρωσαν τα παιδιά στο Music-Plus.gr θα προστεθούν άμεσα και άλλες χώρες και φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι οι δύο εταιρίες ενώσαν ήδη τις δυνάμεις τους και για την Ελλάδα. Συνεργάζονται στενά και καθημερινά σε εσωτερικό επίπεδο, καταγράφοντας ήδη playlists ραδιοφωνικών σταθμών από όλη την Ελλάδα. Είναι φανερό ότι οι έλληνες μουσικόφιλοι και DJs έχουν να απολαμβάνουν και τώρα αλλά και στο μέλλον πολλά καλούδια από τη συνεργασία αυτή του Music-Plus.gr με την κορυφαία πολυεθνική MusicDNA.

musicplus2.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts