Mε τόσες μουσικές και dj sets, οι ημέρες περνούν χωρίς να το καταλάβουμε. Μπαίνουμε στις γιορτινές εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και οι πιο πολλοί από εμάς έχουμε αρχίζει ήδη να προγραμματίζουμε σε ποιό event θα παραβρεθούμε τις πρώτες ώρες του 2014. Φέτος η επιλογή είναι πραγματικά δύσκολη, μιας που ειδικά στην Αθήνα γίνονται 4 μεγάλα events με line up από αξιόλογους house DJs και κυριολεκτικά δεν ξέρουμε που να (πρωτό)πάμε. Το καλό με τα συγκεκριμένα parties είναι ότι κρατάνε άνετα μέχρι τις 10-11 το πρωί, επομένως είναι ιδανική επιλογή και για όσους από εμάς θα παίζουμε μουσική τις προηγούμενες ώρες.

1) Miss Kittin στο Gazi Music Hall

Η Detox ετοίμασε, όπως συνηθίζει, ένα μεγάλο party με δυνατούς guests αλλά και Έλληνες DJs. Headliner δεν είναι άλλη από την αγαπημένη στην Ελλάδα Μiss Kittin, ενώ το line up συμπληρώνουν ο σταρ της techno Shlomi Aber, ο ανερχόμενος Cuartero, οι ηγέτες της εγχώριας χορευτικής σκήνης CJ Jeff και Adrianos Papadeas και οι Lab33.

god1.jpg

2) Πρωτοχρονιά στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού

Στο Κτήριο 56 στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού με 5 κορυφαίους Έλληνες DJs. Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, οι G.Pal, Christian Cambas, Cleopatra Fyntanidou, Eva Theotokatou και John Dee θα πάρουν τη θέση τους πίσω από τα decks για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με ποιοτική house μουσική.

god4.jpg

3) New Years Eve 2014 στο Hilton Athens Hotel

H διεθνής glam house σκηνή συναντά τους εμπορικούς local house DJs σε ένα concept καζίνου με black ties, επισημότητα και άφθονη σαμπάνια. Η χορευτική δράση μοιράζεται σε δύο stages. Στο πρώτο θα παίζουν οι Danny Ηowells, Francesca Lombardo, Star Motel Band, DJ Skinny και Janelle ενώ στο δεύτερο θα είναι οι Erick Volta, Slick Beats, Agent Greg, Valeron και Chris IDH.

god3.jpg

4) The Global Eve στο Intercontinental

Ένα παγκόσμιο event που συνδυάζει 5 διαφορετικά είδη μουσικής (house, mainstream, r&b, salsa, greek) από 85 καλλιτέχνες σε 5 stages, φέτος γίνεται στην Αθήνα. Αν η παρέα σου ή η κοπέλα σου θέλει να ακούσει και άλλα είδη μουσικής εκείνο το βράδυ, το event αυτό είναι η ενδεδειγμένη επιλογή. Στο house stage θα βρίσκονται οι DJ Angelo, Panos Gerontakis, Kostas Zikos, Alex PM, Kumo, Valano, Da Mike, D.Xourikis, Athena.

god2.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts