Είναι γνωστό πως η μουσική σε ταξιδεύει…
Είναι επίσης γνωστό ότι σου βγάζει πάντα μοναδικά συναισθήματα…

Το λayers in εxile είναι ένα αξιοπρόσεκτο Ελληνικό Project που φέρνει ή καλύτερα “ταυτίζει” την φύση με τους αυθεντικούς ήχους μουσικών οργάνων και αντίστοιχους της φύσης, μέσα από την ηλεκτρονική μουσική, τα τεχνολογικά “κουμπάκια” και την ατελείωτη φαντασία μερικών ανθρώπων που η μουσική γι αυτούς είναι πάνω από επάγγελμα ή χόμπι … είναι ζωή … και ζωή χωρίς την φύση δεν υπάρχει!

John Rous και η ομάδα του ψάχνει την ψυχική ευχαρίστηση και παρτάρει στα πιο δύσβατα μέρη της Ελλάδας, εκεί που η μόνη μουσική είναι τα ζώα και τα φυσικά φαινόμενα!

Μια ξεχωριστή στιγμή και μια εξαίχουσα μορφή παρουσίασης LIVE DJ set που πρέπει να δείτε και να αγκαλιάσετε με τα like & τα share σας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts