Αυτές τις ημέρες γίνονται το registration για την παραλαβή προσωπικού λινκ αγοράς εισιτηρίων τις επόμενες εβδομάδες για τα δύο μαγικά Σ/Κ του Ιουλίου στην Tomorrowland του Βελγίου!

Χρόνο με τον χρόνο ολοένα και περισσότεροι – ατομικά – Έλληνες επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας μας συναντιούνται εκεί, βάζοντας το Ελληνικό μπλε χρώμα και την σημαία μας σε κάθε σημείο του φεστιβάλ!

TCG

Fans της ηλεκτρονικής μουσικής και άτομα με έντονη «τουριστική φεστιβαλική δράση» είναι πίσω από το υπέροχο group Tomorrowland Community Greece το οποίο είναι αρωγός μιας εξέχουσας πρωτοβουλίας να «ενώσει» τις συμμετοχές, να μεγαλώσει την παρέα και με έμφαση την γνώση και την εμπειρία των «αρχηγών» του group να δώσει πληροφορίες, απαντήσεις και οδηγίες σε όσους χρειάζονται λεπτομέρειες για να παραβρεθούν εκεί στο Boom του Βελγίου και για ένα Σ/Κ να ενώσουν δυνάμεις και στιγμές για την πιο όμορφη ομαδική Ελληνική παρέα στο φεστιβάλ!

Ήδη τα μέλη της ομάδας κατευθύνουν ιδανικά με απαντήσεις την προετοιμασία των επισκεπτών (και ειδικότερα των νέων) για τα 2 Σ/Κ του Ιουλίου.

Το GodisaDJ.gr θα παρουσιάσει σύντομα μια ειδική παρουσίαση στην ομάδα και τους πρωταγωνιστές της!

Κάντε join τώρα!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts