Η Tomorrowland αποκάλυψε το τέταρτο κύμα των καλλιτεχνών για το 2017 εκδηλώσεις, που έχουν οριστεί να λάβει χώρα σε δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα από τις 21 έως 23 έως 28 έως 30 Ιουλίου στην πόλη Boom στο Βέλγιο.

Με αλφαβητική σειρά, οι νέοι καλλιτέχνες που ανακοινώθηκαν είναι οι: Adriatique, Alesso, Aly & Fila, AME (live), Andrea Oliva, Brennan Heart, David Guetta, DVS1, Excision, Kungs, Len Faki , Mano Le Tough, Markus Schulz, Maya Jane Coles , MK, Nervo, Ricardo Villalobos, Svenson & Gielen, Tchami, Tube & Berger, Vaal, W & W, wAFF και Yves V.

Μπορείτε να δείτε το tweet teaser που αποκάλυψε την παρακάτω είδηση. Το φεστιβάλ ανακοίνωσε επίσης ότι τα περισσότερα ονόματα θα ακολουθήσoυν αύριο.

Η Tomorrowland αποκαλύπτοντας καλλιτέχνες κάθε μέρα αυτή την εβδομάδα, με το πρώτο κύμα του 2017 εκδηλώσεων που ήρθε τη Δευτέρα.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts