Εκτός από πολλά ετήσια festivals ανά τον κόσμο, η Tomorrowland του Βελγίου είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, λόγω των θεμάτων τους που σου κόβουν την ανάσα.  Ξεκινώντας από το 2009, με την αποκάλυψη της Masker (mask), ο χώρος έχει συνέχεια με την ιδέα: Το Δέντρο της Ζωής, Το κλειδί για την ευτυχία, και το περσινό απίστευτο, το ελιξίριο της ζωής, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Το θέμα δεν είναι μόνο ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία για οποιαδήποτε εμπειρία-συναυλία που διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της Tomorrowland, είναι ο τρόπος τους να ξεφύγεις και να χαθείς σε έναν κόσμο διαφορετικό από το δικό μας. Αυτή η χρόνια διαφυγής θα είναι το Amicorum Spectaculum.

Μια δραματική ιδέα, ωστόσο, το θέμα του 2017 έχει ως στόχο να ταξιδέψει τους θεατές σε ένα τσίρκο. Αναφέρεταί παρακάτω, η Tomorrowland πήρε το Facebook τους για να ανακοινώσει το θέμα και το βίντεο, αν και απόκοσμο, είναι πολύ συναρπαστικό. Με ένα τσίρκο σαν ατμόσφαιρα, το φεστιβάλ αισθητικά θα είναι συναρπαστικό, και τους τόνους των αλληλεπιδράσεων για τους συμμετέχοντες. Με υποτιθέμενους ακροβάτες, πολύχρωμα σχέδια στο στάδιο, τους τόνους των παιχνιδιών και το καλό φαγητό, Amicorum Spectaculum σίγουρα θα είναι ένα γεγονός που δεν αξίζει να λείπει κανείς.

Γνωστή για να ξεπουλήσει σε χρόνο ρεκόρ, πριν την εγγραφή για την εκδήλωση είναι τώρα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα τους. Μην ξεχάσετε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο, και προετοιμαστείτε για το 2017.

The most magical gathering on earth… Amicorum Spectaculum.

A photo posted by Tomorrowland (@tomorrowland) on

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Dim.Anagnostakis

Σε ηλικία 5 ετών άκουσα τυχαία τα 2 κομμάτια σταθμούς του Tiesto. Εκεί ήταν η πρώτη επαφή με την ηλεκτρονική μουσική. Μετά στα 12 μου, είπα για πλάκα ‘εγώ θα γίνω dj’. Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι αυτό είναι που θέλω να κάνω στην ζωή μου. Συστήνομαι ως νέος dj και παραγωγός, αν και έχοντας λίγα χρόνια που ασχολούμαι σοβαρά με τον χώρο, θέλω να υπάρχει μια συνεχής εξέλιξη.

Related Posts