Είναι παγκοσμίως πλέον αποδεκτό ότι η μουσική τάση της EDM (electro house) και όχι ο γενικός της τίτλος, που σημαίνει κάτι πιο ευρύ, είναι σε φάση πτώσης και μη ενδιαφέροντος από τη μάζα που ασχολείται με την ηλεκτρονική μουσική. Και τι πιο χαρακτηριστικό γεγονός από την ανακοίνωση του φεστιβάλ που συνέβαλε τα μέγιστα στην εξέλιξη και παρουσία του στις μουσικές τάσεις εδώ και χρόνια.

Μόλις σήμερα η Tomorrowland ανακοίνωσε στο roster της τον βασιλιά της “Techno” Carl Cox να κάνει την πρεμιέρα της φετινής Tomorrowland στο Βέλγιο, με ένα 3ωρο σετ του το πρώτο ΣΚ της φετινής παρουσίας του 21-23 & 28-31 Ιουλίου.

Carl Cox_0_0_2

Η όλη στροφή στην τάση του ήχου, έρχεται μετά από μια σειρά από προγενέστερα test σε μικρότερα stages με τον Solomun και άλλους να αποδεικνύουν περίτρανα πως το κοινό δε ζει μόνο για το απογειωτικό “drop” αλλά και για πολλές άλλες μουσικές τάσεις και κουλτούρες όπως η techno, η tech house, house & future house που βρήκαν θέση στα booth session του μεγαλύτερου φεστιβάλ της Ευρώπης. Παράλληλα η παρακολούθηση άλλων διεθνών φεστιβαλικών ραντεβού στον πλανήτη, δίνουν το σύνθημα για “αλλαγή” πλάνου!

Ήδη φέτος βλέπουμε μια ανανέωση στο ρόστερ κάτι που σημαίνει πολλά! Martin Solveig , Dave Clarke, Claptone , Andrea Oliva, Mark Knight ετοιμάζουν βαλίτσες, αλλά και δικά τους ένθετα stages!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts