Τα video clip των Ελλήνων DJs/παραγωγών έχουν παρουσιάσει μια υπέροχη ποιοτική αναβάθμιση και μια σύγχρονη τεχνολογική προσέγγιση!

O Johnny Gerontakis συνεργάστηκε με τη Sonique για το “Carry On” κομμάτι που αγαπήθηκε από τη πρώτη στιγμή και που κυκλοφορεί ως Digital Single από την D2E Music! Τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με καλοκαιρινή διάθεση και οπτική διαφημίζοντας της ομορφιές της Ελλάδας και το party feeling της στο μέγιστο!

To God is a DJ συνάντησε τον Johnny Gerontaki & τη Sonique στα παρασκήνια του video clip και είχε μια υπέροχη συνέντευξη.

Οι περισσότεροι από τους νέους σε ηλικία clubbers δεν γνωρίζουν ότι είσαι μια από τις πρώτες φωνές της house μουσικής, εξαιτίας της συμμετοχής σου στο σχήμα των “S Express” η οποία έκανε τεράστια επιτυχία με το” Theme from S Express » και συγχρόνως άνοιξε τις πύλες της house μουσικής στο ευρύ κοινό ήχου, πίσω στα ’90s! Τι θυμάσαι από αυτές τις ημερομηνίες;

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι ήμουν πολύ νέα και ενθουσιώδης! Τότε ήμουν αφοσιωμένη στον τομέα μουσική, μιας που η περίοδος εκείνη την εποχή είχε πολλούς αξιόλογους νέους καλλιτέχνες στον χώρο σαν τον Μαρκ από τους S Express. Ήθελα να γίνω στιχουργός εκείνα τα χρόνια, αυτός ήταν ο σκοπός μου. Μάλιστα είχα επηρεαστεί πολύ από τους Leftfield & Shamen, τους stars εκείνης της εποχής. Επίσης στο Λονδίνο υπήρχαν μόνο λίγα clubs και όμορφα bars που ξεκινούσαν να υποστηρίζουν το κίνημα της underground μουσικής. Αυτά είναι περίπου τα όσα θυμάμαι από τα τότε όμορφα χρόνια!

Έχεις στο ενεργητικό σου ως DJ, συμμετοχή με residencies στην Ibiza και έχεις απογειώσει την καριέρα της σου στο τραγούδι, με το εκπληκτικό κλασικό “It feels so good” μια N # 1 επιτυχία στο UK Chart, πίσω στο 2000! Τι προτιμάς ως καλλιτέχνης; Πίσω από τα decks ή πίσω από το μικρόφωνο;

Μου το ρωτούν συχνά αυτό! Έχω πάντα τις στιγμές μου! Κάποιες φορές λες… δεν θέλω να τραγουδήσω ή να ανησυχήσω για την κατάσταση της εξωτερικής εμφάνισης μου… Το καλό με το DJing είναι ότι δεν ασχολείσαι με όλα τα προηγούμενα. Αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει είναι το τι παίζεις! Μου αρέσει αυτό! Από την άλλη στο τραγούδι είναι το feeling που σου βγάζει αυτό που θα τραγουδήσεις οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω απόλυτα για το τι προτιμώ! Άλλες μέρες προτιμώ περισσότερο το ένα από το άλλο γιατί υπάρχουν στιγμές που δε μπορώ να τραγουδήσω και άλλες που δεν αντέχω το DJing … Αλλά πάντα το κάνω διότι λατρεύω και τα 2 που κάνω!

Από το 2000 και μετά και παρά το γεγονός ότι είχες αγαπηθεί από τα ραδιόφωνα, DJs και clubbers, η καριέρα σου ως τραγουδίστρια δεν ακολούθησε το κορυφαίο επίπεδο που σε είχαμε μέχρι τότε συνηθίσει από σένα για διάφορους λόγους … Σήμερα επανέρχεσαι στην EDM σκηνή, σε συνεργασία με τον ‘Ελληνα DJ & παραγωγό JG! Πιστεύεις ότι το κομμάτι αυτό μπορεί να αποτελέσει το εισιτήριο της επιστροφής σου για τη διεθνή ηλεκτρονική μουσική;

Όχι δεν το βλέπω σαν εισιτήριο επιστροφής επειδή για αρκετά χρόνια δεν είχα κάποια μεγάλη επιτυχία σαν το “It feels so good”. Είμαι όμως ευτυχισμένη γυναίκα διότι μπορώ και είμαι στο studio, παίζω μουσική σαν DJ σε όλο τον κόσμο, κάνω αυτό που πραγματικά θέλω!!! Αν ήθελα κάποιο massive hit θα μπορούσα πίσω στον χρόνο να πάω σε ένα top παραγωγό και να του έλεγα, γράψε κάτι για μένα αλλά δεν είμαι στη μουσική βιομηχανία γι αυτό! Απολαμβάνω τη μουσική και δεν μπήκα στο χώρο για να εκμεταλλευτώ από αυτόν ή να κερδίσω απλά χρήματα… Αυτό που κερδίζω είναι η σχέση και η στιγμή που λαμβάνω από τη μουσική! Όταν π.χ. είμαι άκεφη βάζω ένα κομμάτι και ανεβαίνω, είναι μια επαφή ξεχωριστή πάντα, δλδ όταν δεν έχω δεσμό η μουσική με συνοδεύει, όταν έχω τις μαύρες μου, μου κάνει παρέα, όταν … όσο καλύτερη είναι η μουσική τόσο καλύτερα μιλάει μέσα σου. Αν είναι άχρωμη είναι σίγουρο το γεγονός ότι θα επιδρά αρνητικά στα πάντα σου! Στο «Carry On», ήμουν στο στούντιο ακούγοντας τα πρώτα demos. Χρειάστηκαν μόλις 2 λεπτά για να αρπάξω το μικρόφωνο και να αρχίσω να τραγουδώ πιστεύοντας ότι το κομμάτι αυτό έχει προδιαγραφές! Έχει εξαιρετικό ήχο και πίστεψε με, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο ακούγοντας και κάνοντας παραγωγές με Djs/producers μπορώ να ξεχωρίσω το καλό από το μέτριο! Μόλις το άκουσα είπα στον JG, αυτό είναι!… Είναι φρέσκο και συνάμα ώριμο, επαγγελματικό project! Δεν είχα συναντήσει αυτό το feeling σε συνεργασία εδώ και πολύ καιρό και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κίνητρο!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts