H αγαπημένη δισκογραφική εταιρία πολλών, ανάμεσά τους και σε εμάςμ η Axtone Records του Axwell έκλεισε 10 χρόνια και με την αφορμή αυτή κυκλοφορεί μια σειρά από special videos με credits στο #team που όπως σχεδόν πάντα – έτσι και σε αυτή τη περίπτωση – δε βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας!

Ο Axwell εκτός από καλός επαγγελματίας είναι και καλός χαρακτήρας και το αποδεικνύει αυτό παρουσιάζοντας τον «μάγο» των artworks της εταιρίας του, τον μοναδικό Jens Grönberg, που μέσα από το video του, παρουσιάζεται ένα πραγματικά όμορφο οδοιπορικό από τη φιλική σχέση, στο επαγγελματικό ξεκίνημα της Axtone, μέσα κι από πολλά «ανέκδοτα» videos από προηγούμενες δεκαετίες, παλιούς υπολογιστές και φυσικά τους ίδιους, νέοτερους τότε, πρωταγωνιστές!

Μέσα από τα υπέροχα στοιχεία της φύσης, τη φανταστική θέα, το ιδανικό σπίτι – στούντιο στην επαρχία της Σουηδίας και το πολύ ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, ο Jens Grönberg παρουσιάζει τις αφορμές της έμπνευσης του για τις υπέροχες σχεδιαστικές του παραγωγές, τα λογότυπα, τα εξώφυλλα και όλη τη σημαντική ποιότητα artwork που πρέπει να περιέχει ένα label για να ξεχωρίζει!

Και όπως δήλωσε και ο ίδιος ο ΑΧ … ‘Without him, Axtone wouldn’t be Axtone’ !!!

Δείτε το καταπληκτικό video και θα καταλάβετε το γιατί!

Jens Grönberg “The Man Behind The Artwork” Tracklist:
01. Discopolis – Committed to Sparkle Motion (Original)
02. Hard Rock Sofa – Rasputin (Original)
03. Shapov – Disco Tufli (Original)
04. Axwell feat. Errol Reid – Nothing But Love (Axwell vs Daddy’s Groove Remix)
05. CamelPhat feat. A*M*E – Paradigm (Instrumental)
06. Axwell feat. Errol Reid – Nothing But Love (Axwell vs Daddy’s Groove Remix)
07. Axwell, Ingrosso, Angello & Laidback Luke feat. Deborah Cox – Leave The World Behind (Original)
08. Adrian Lux – Teenage Crime (Axwell Remix)
09. CamelPhat feat. A*M*E – Paradigm (Instrumental)
10. DubVision & Feenixpawl – Destination (Original)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts