η Yvette Marie Stevens γνωστή κυρίως ως CHAKA KHAN είναι μια από τις δημοφιλέστερες και καλύτερες φωνές της Disco / Pop 80s εποχής με τεράστιες επιτυχίες όπως το Ain’t Nobody, I’m Every Woman κτλ. Το 1981 και μέσα από το άλμπουμ What Cha’ Gonna Do For Me το κομμάτι της FATE θα είναι … μοίρα να γίνει 17 χρόνια αργότερα μια από τις πρώτες και μεγαλύτερες επιτυχίες της house μουσικής για τη δεκαετία του 90!

Οι STARDUST ένα ακόμη τεράστιο Γαλλικό project με το ήμισυ των Daft Punk στο συνθετικό τους Thomas Bangalter, τον τεράστιο επίσης Alan Braxe, και τα φωνητικά του Benjamin Diamond, κυκλοφορούν στις 27 Ιουλίου του 1998 το επικό “MUSIC SOUNDS BETTER WITH U”, βασίζοντας τη μελωδία του Nu Disco track τους, στο sample από το “Fate” της Chaka Khan και εκτός από τη κορυφή του chart της Γαλλίας, έγινε #1 σε Αμερική, Ισπανία και σε πολλές ακόμη χώρες όπως και η Ελλάδα! Αναμφίβολα όμως στη κορυφή των αναμνήσεων μας, ως ένα από τα καλύτερα House Tracks (ever)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts