Στις 14 Απριλίου του 1983, κυκλοφορούσε μια υπέροχη μπαλάντα που ο ήχος της θα έμελλε να διαγραφόταν ως κλασσικός και βελούδινος στη πορεία των ετών και θα χάριζε στους Spandau Ballet, τη κορυφή του Βρετανικού Chart για 4 συνεχόμενες εβδομάδες αλλά και την ανακήρυξη του ως το 6 καλύτερο σε πωλήσεις κομμάτι το 1983, μεγαλύτερη επιτυχία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ και τελευταίο, αλλά πολύ βασικό … ως το #10 καλύτερο κομμάτι του Βρετανικού κοινού για τη δεκαετία του 80 όπως τα ψήφισαν φέτος το 2015 σε μεγάλο διαγωνισμό του ITV!

To “TRUE” έμεινα αληθινά χαραγμένο στη μνήμη των μελωδιών μας, αλλά ενέπνευσε παράλληλα τους P.M. DAWN τον Οκτώβριο του 1991 να το χρησιμοποιήσουν ως sample στο εκπληκτικό και αξέχαστο Set Adrift on Memory Bliss

Το καλοκαίρι του 2015, κάτι λίγο από τον καλοκαιρινό ήλιο, κάτι παραπάνω γιατί είναι γυναικάρα και εννοείται ρομαντική στη φύση, η Ελβετίδα DJ/Producer Nora En Pure θα φτιάξει ένα εκπληκτικό deep house edit με τίτλο Saltwater, εξέχουσα μελωδία, ταξιδιάρικη διάθεση και πολύ, μα πολύ summer “TRUE” vibe !!!

Ακούστε το // κατεβάστε το σε #freedownload

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts