To 1965 η πασίγνωστη μουσική και το γενικότερο soundtrack της ταινίας “Για μια χούφτα δολάρια” απογειώνει τον συνθέτη Ennio Morricone και στέλνει στους ουρανούς την ερμηνευτική παρουσία του Κλιντ Ίστγουντ που καλπάζει ως Megastar στο Χόλιγουντ!

Το κομμάτι του Ennio Morricone – La Resa Dei Conti, θα γνωρίσει την επιτυχία και θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη πολλών μετέπειτα παραγωγών, που έχοντας συγκρατήσει τη “κουδουνιστή” μελωδία, θα θελήσουν να τη περάσουν στα δικά τους concepts!

Η αρχή για το συγκεκριμένο sample που εξετάζουμε σήμερα, θα έρθει από τη μουσική συλλογή (cd) Spiritual Ibiza, όπου εκεί στις αρχές των 90s με την φοβερή εκλεκτική chill out/lounge διάθεση που έφερε το Cafe Del Mar, ως επανάσταση στη τότε δισκογραφία, το καταπληκτικό track Audio Deluxe – 60 Seconds, σου κάνει κλικ για πολλά περισσότερα δευτερόλεπτα από τα απλά 60 του τίτλου!

Το κομμάτι αυτό, που περιείχε το αυθεντικό sample του “θρύλου” Ennio Morricone θα ακούσει κάπως ο Τούρκος παραγωγός, DJ Volkan Uca και θα το συμπεριλάβει στο wishlist των παραγωγών που θα ήθελε να δημιουργήσει αργότερα! Ο DJ Volkan Uca είναι ένας dj σαφώς επηρεασμένος από το lounge – chill house ύφος μουσικής που παίζεται σε Ibiza, Ελλάδα και Τουρκία! Έχοντας περάσει από πολλά κυριλέ restaurants & bars ως resident dj και μουσικός διευθυντής, έβγαλε από το συρτάρι το sample του Ennio Morricone και δημιούργησε το δικό του κομμάτι για τη γενέτειρά του, τη Κωνσταντινούπολη … ISTANBUL

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts