#God is a DJ.gr | Director#

Ο Marnick είναι ένα ακόμη νέο μέλος στο God is a DJ.gr! Πολύ ώριμος και δυνατός για την ηλικία του, ζει το DJing και τη παραγωγή σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο δίπλα στις σχολικές του ασχολίες και υποχρεώσεις! Είναι ένα από τα νέα παιδιά που πιστεύουμε, στηρίζουμε και βγάζουμε μπροστά, μέσω της δύναμης του team μας! Ο Marnick ήταν χτες εκεί, μαζί με όλους εσάς, στο πλήθος, ένιωσε την ανατριχίλα, έβγαλε συναισθήματα και τα αποτυπώνει με φρέσκο ηλεκτρονικό μελάνι, από το πρώτο του άρθρο στο God is a DJ! Welcome Nick!

γράφει ο Μarnick!

Martin Garrix…Το φαινόμενο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής!!!

martin garrix.jpg

Ο Ολλανδός superstar Martin Garrix έχει καταφέρει παρά το μικρό της ηλικίας του να μαγνητίσει τα βλέμματα,να είναι είδωλο για όλους τους παραγωγούς της Electronic Dance Music και να έχει κάνει μια ονειρική καριέρα κατακτώντας πολύ πρόσφατα την 4η θέση του Dj Mag 100 Djs!
Το Σάββατο είχαμε τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουμε αυτον τον superstar για πρώτη φορά στην Αθήνα και ήταν κάτι το μοναδικό.

Οι νέοι άνθρωποι έδωσαν όλη τους την αγάπη και το support στον Martin Garrix αλλα και στους Matisse & Sadko και στους υπόλοιπους Djs της βραδιάς που ήταν εξίσου καλοί καθόλη την διάρκεια των set. Όλοι είχαν κρατήσει το vibe και χοροπηδούσαν ανεξάντλητα μέχρι το τέλος της βραδιάς.
Ο Garrix αξίζει τη θέση που είναι γιατί συνδυάζει σκηνική παρουσία,μουσικές ικανότητες και δυνατή επαφή με το κοινό. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός event που θα μείνει αξέχαστο σαν highlight στις guest εμφανίσεις στη χώρα μας!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts