Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αποτελεί σημείο αναφοράς και πολιτισμού! Σπουδαία ονόματα της μουσικής και τεράστιοι καλλιτέχνες από όλα τα φάσματα της κλασσικής & σύγχρονης μουσικής ιστορίας πέρασαν από εκεί ευλαβικά, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Ποτέ όμως μέχρι σήμερα, η ευρύτερη house μουσική δεν πέρασε τις πύλες του μεγάρου … Μέχρι τον Νοέμβριο όμως που για πρώτη φορά στην ιστορία του «ναού» της μουσικής των Αθηνών, Έλληνες DJs & παραγωγοί θα πλαισιώσουν με τα «έργα» τους μια διαφορετική προσέγγιση στο ύφος του «χώρου» από ένα τόσο διαφορετικό κεφάλαιο μουσικής κατηγορίας!

house @ megaron.jpg

Είναι μεγάλη τιμή και ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση για τους συντελεστές αλλά και τους εμπνευστές της ιδέας απλά και μόνο το banner της φωτογραφίας, μέχρι τις πρόβες και μετά μέχρι την αυλαία επί σκηνής με τους : Playmen, Dino MFU, Slickbeats, Dim Chord, Chris IDH, Star Motel, V-Sag, Agent Greg, και τις απολαυστικές φωνές από Yalena, Gabriel Russel, Alexandra McKay!

Πολλά συγχαρητήρια και αναμένουμε την εκδήλωση με χαρά! Περισσότερα τις επόμενες ημέρες!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts