Από τη πρώτη μέρα που βάλαμε κάτω στα χαρτιά το concept του God is a DJ, βάλαμε στόχους και χτίσαμε το project map για να το προσεγγίσουμε βήμα προς βήμα τη στιγμή που πρέπει, χωρίς βιασύνες και άπιαστα όνειρα!

Σιγά – σιγά, χαλαρά όπως λένε και οι φίλοι μας στη φοβερή Θεσσαλονίκη! Με πρόγραμμα όμως και επιμονή στο να δώσουμε μόνο τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ μας ΕΥΑΤΟ!

Και νομίζω ότι το πετυχαίνουμε καθημερινά από τις 7 Ιουλίου που ανεβήκαμε WEB AIR, μέχρι και σήμερα κι ας μεσολάβησε το καλοκαίρι. Σε αυτούς τους 2 θερινούς μήνες γεμάτους από πραγματικές επισκέψεις στα Ελληνικά νησιά και όχι επισκέψεις στο internet, καταφέραμε να λάβουμε πάνω από 15.000 μοναδικές επισκέψεις που μας έδωσαν χαρά, αλλά παράλληλα και την απόφαση να “τρέξουμε” γρηγορότερα κάποια πράγματα, όπως ένα studio π.χ. στο οποίο πραγματικά θα κάνουμε … πολλά πράγματα!

studio-cam.jpg

Με πολλές επισκέψεις, επώνυμους πρωταγωνιστές και φιλόδοξα σχέδια για να προσφέρουμε στον χώρο όσο γίνεται πιο σωστή ενημέρωση, πιάσαμε δουλειά, ανεβήκαμε στη σκάλα, τρυπήσαμε οροφές, τοποθετήσαμε κάμερες, περάσαμε καλώδια, πιάσαμε κατσαβίδια, φέραμε βινύλια, πικάπ, cds, players, υπολογιστές και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας και ξεκινάμε τα test!

1,2 … 1 ακούει; … ένα… ένα … testing!

god-is-a-dj-studio-test.jpg

Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι με πολλά και εντυπωσιακά για ένα άκρως ενδιαφέροντα χειμώνα παρέα με GOD IS A DJ!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts