Στις 29 Μαΐου 2016 ο αγαπημένος Σουηδός super star ανακοίνωσε στους fαn του ότι αποσύρεται από τα tour και τις live εμφανίσεις λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας. Όλο αυτό το διάστημα μαθαίνουμε αρκετά νέα για την καινούργια μουσική που ετοιμάζει, είτε από την προσωπική του σελίδα στο instagram, είτε από τα live video που κάνει μέσα από το στούντιο του.

avicii

Τα σημάδια και τα ”teaser” πληθαίνουν με αποκορύφωμα το καινούριο update της ιστοσελίδας του με το σύμβολο pause να διακρίνεται δίπλα στο 2016 ενώ το 2017 παρουσιάζεται δίπλα στο σύμβολο play. Δεν είναι ακόμη σίγουρο αν αυτό ήταν ένα απλό update της σελίδας αλλά όλοι μας ευελπιστούμε το 2017 να είναι μία καινούργια αρχή για τον ταλαντούχο παραγωγό.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Thanos K

Γεννημένος με το μικρόβιο της μουσικής από μικρός και με ένα όνειρο να γίνει super star dj (αμήν και πότε) ο Thanos K ασχολείται σταθερά με το djing από τα 12 του. Βλέποντας μεγάλα ονόματα πάνω στο stage αγάπησε την μουσική πιο πολύ και από τις κοπέλες του και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να μιξαρει σε διάφορα club όπου στο ένα από αυτά είναι και resident. Είναι λεων στο ζώδιο τελειομανης μεγάλος χιουμοριστας και ολίγον νευρικός!

Related Posts