Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη και για το DJing που ασχολείστε!

Ξέρω αρκετούς που αυτή την ώρα που διαβάζουν το άρθρο αυτό, κάνουν παράλληλα και τη προετοιμασία του tracklist για το 1ο σετ της νέας χρονιάς! Πάμε λοιπόν να σας προτείνουμε και κάποια tracks που εμείς θα παίξουμε και που όλα προέρχονται από Έλληνες DJs/producers.

argento_.jpg

Federico Scavo – Funky Nassau (Argento Funky Edit) [Bootleg]

O Argento το έχω γράψει αρκετές φορές, είναι ένα «διαμάντι» από πολλές πλευρές! Πάνω από όλα ξέρει από μουσική και μας το αποδεικνύει με δύο δύσκολα bootlegs σε “classics” που άλλοι δεν θα τολμούσαν να … ακουμπήσουν ! το Funky Nassau (σε free download) και το “Otherview” των Red Hot Chilli Peppers!

emagic.jpg

Dimension X & Claydee – Watching over you ( emagic club mix )

O συνονόματος Kyriakos Kefallinos (aka emagic) ξαναχτυπά με μια πραγματική club version που έλειπε, σε ένα mainstream hit που έσκισε σε radios και internet στο 2013! Το «Watching Over U» από Dimension X & Claydee club…ίζει πραγματικά σε αυτό το πολύ ωραίο Mix! (και σε free download)

zenn.jpg

Firebeatz vs Merk & Kermont vs Dre – Still Wicked vs Tundra (ZENN EDIT 2.0)

O Zenn έχει βαλθεί να σας απογειώσει με ένα EDM RNB version γεμάτο φαντασία και απόδοση στο dancefloor που θα παίξετε!

n&S.jpg

Hard Κross – Jumper! (North & South mashup)

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι Έλληνες North & South «παίζουν» ανάμεσα σε Hardwell/W&W και Kris Kross από το παρελθόν! Το μείγμα σκέτη βόμβα! (και σε free download)

panos pete galinas3.jpg

Tujamo & Plastik Funk – 7 Who Nations Army (Dj Pete Mykonos Bootleg)

O Pete είναι ο κατά πολλούς μονιμότερος resident DJ στην ιστορία του clubbing στη Μύκονο! Εδώ το καταπληκτικό του bootleg edit που θα απογειώσει τα set σας (και σε free download)

just fine & atik.jpg

Sandro Silva & Quintino – Epic (Just Fine & Atik Bootleg)

Κλείνουμε ανεβαστικά με αυτό το πολύ δυνατό bootleg μιας επιτυχίας που όλοι οι EDM fans αγάπησαν πολύ! Οι Just Fine συνεργάζονται με τον Atik και το αποτέλεσμα είναι … επικό! (και σε free download)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts