Το DJing και γενικότερα ο ευρύτερος χώρος σε πανελλαδικό επίπεδο, έχει σίγουρα μια σταθερά αναπτυσσόμενη αύξηση ενδιαφέροντος και συμμετοχής! Για να πηγαίνει καλά και να εξελίσσετε σίγουρα χρειάζεται και «μέσα» να το υπηρετούν και να ενημερώνουν το κοινό, που μπορεί να μην είναι τεράστιο, σίγουρα όμως είναι ενημερωμένο και απαιτητικό!

Κάπως έτσι γεννήθηκε πριν από 4 χρόνια το concept του God is a DJ αρχικά ως εσωτερική στήλη του tralala.gr και μετέπειτα τα τελευταία 2, ως αυτόνομο site στη ροή που γνωρίζετε, με κύρια έμφαση και μέλημα την παρουσίαση και προμοτάρισμα του Έλληνα παραγωγού & DJ σε ποσοστό 70% – 30% σε σχέση με τους ξένους! Το διαδίκτυο έχει συνδράμει με την δύναμη και την αμεσότητά του, να βλέπουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή τι κάνει ο τάδε global DJ και το τάδε international release! Με ένα απλό google translate και Αγγλικά να μην ξέρεις, έχεις άμεσα και γρήγορα την παγκόσμια ενημέρωση από τεράστιας «εμβέλειας» sites που καλύπτουν αναλυτικά τον χώρο καθημερινά για το τεράστιο κοινό που τα ακολουθεί στο εξωτερικό!

Τι συμβαίνει όμως στα του οίκου μας; Υπάρχουν αξιόλογα sites του χώρου που να δίνουν καθημερινή πληροφόρηση στα δικά μας ηλεκτρονικά δρώμενα και εξελίξεις ή και παράλληλα να παρουσιάζουν τα global DJing γεγονότα με την Ελληνική κουλτούρα; Στο God is a DJ.gr ποτέ δεν είδαμε «ανταγωνιστικά» άλλα sites. Άλλωστε όλοι μας που ασχολούμαστε με αυτά, δεν πάμε ούτε για την δόξα, ούτε για τα φράγκα! Κάνουμε αυτό που κάνουμε με άξονα την αγάπη και το πάθος μας για το «μικρόβιο» του χώρου! (Παραγωγή & DJing)

Σήμερα λοιπόν σας παρουσίαζουμε κάποια από αυτά που επιλέξαμε για την ποιότητα και την καθημερινή τους ανανέωση!

Clubber.gr | web site: http://www.clubber.gr/

clubber2.jpg

Η παρέα του Σωτήρη, έφερε την πρωτοπορία στον χώρο καλύπτοντας με ροή φωτογραφιών το αρχικό concept με έμφαση τα events και μετέπειτα με πολύ υλικό, νέα και στήλες που αφορούν τα δρώμενα της ηλεκτρονικής μουσικής στη χώρα μας! Το πλέον κλασσικό παράδειγμα δουλειάς και αφοσίωσης με έντονο ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα και σήμερα!

Noise Arena | web site: http://www.noisearena.gr/

noise arena.jpg

To site φέρνει την ένταση της EDM μουσικής αρένας σε global επίπεδο, πλαισιωμένο με μερικά αξιόλογα νέα και παρουσιάσεις, από Ελληνικά ονόματα του χώρου! Όμορφο και clean site προσφέρει μια καθημερινή προσέγγιση πληροφόρησης στον επισκέπτη!

Blank | web site: http://www.blankmusic.net/

blank2.jpg

Το σχετικά νέο αυτό site προσφέρει πληρέστατη πληροφόρηση στους techno fans της σκηνής στην Ελλάδα, με ωραίο σχεδιαστικό περιβάλλον και εφφέ, γεμάτα από καθημερινά releases από ξένους κι Έλληνες καλλιτέχνες!

MUSIC-PLUS2.jpg

Music Plus | web site: http://music-plus.gr/

To «ξαδερφάκι» μας είναι το κατάλληλο εργαλείο για όλους τους DJs που ψοφάνε για καθημερινή ενημέρωση και είναι charting hunters! Πολλά διαφορετικά charts σε πολλές μουσικές κατηγορίες, videos, remixes και πολλά ακόμη αποκλειστικά σε ένα site ευαγγέλιο για τους DJs!

MUSIC-PLUS.jpg

Ήταν ένα μικρό αφιέρωμα σε 4 επιλεγμένα μουσικά sites του χώρου, που μαζί με το God is a DJ.gr αφιερώνουν πολύ από τον καθημερινό τους πολύτιμο χρόνο για τη δική σας καλύτερη ενημέρωση! Η πρόταση μας είναι … Επιμένετε ΕΛΛΗΝΙΚΑ και Support GR DJ Sites!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts