Στην καριέρα ενός DJ θα υπάρξουν πολλές φορές που θα χρειαστεί να βρεθεί δίπλα στο κοινό, να επικοινωνήσει μαζί του ή να αφουγκραστεί τις ανάγκες του. Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος ή κάποια δε σεβαστεί ότι εσύ δουλεύεις εκείνη την ώρα και προσπαθείς να διασκεδάσεις με το αντικείμενο σου το κοινό; Πως αντιδράς; Τους στέλνεις αδιάβαστους ή καλείς τους security?

Το να σε διακόπτουν την ώρα που κάνεις το πρόγραμμα σου για να σου πουν τα απίστευτα, ε αυτό είναι κάτι που ο καθένας από εμάς πρέπει να δουλέψει και να αντιμετωπίσει διαφορετικα. Τα τελευταία χρόνια τα δημοφιλή ονόματα που παίζουν ένα συγκεκριμένο μουσικό genre, έχουν μια αποστασιοποιημένη σχέση με το κοινό, με booth manager να είναι εκεί δίπλα για να εισπράξει ο ίδιος τις παραγγελιές ή τις … διάφορες λαλακίες που ένας DJ θα άκουγε φεύγοντας από την αφοσίωση του σετ του!

Δείτε ένα ενδιαφέρον γράφημα σχετικά με το πως πρέπει πιθανά να προσεγγίσετε τον DJ και σκεφτείτε το καλύτερα, την επόμενη φορά που θα κάνετε knock knock!

should i dj.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts