Δικαστής του ποιου;

(Γράφει ο Κυριάκος Μαραγκός)

dj2.jpg

Σήμερα το πρωί έκανα το λάθος να ασχοληθώ γράφωντας ένα προσωπικό μήνυμα στον “μουσικό δικαστή” ο οποίος πριν από 15 ημέρες μου είχε κάνει friend request στο facebook.

Αφορμή μου ήταν ένα προσωπικό του χτεσινό άρθρο στον τοίχο του, στο οποίο έκρινε λανθασμένα, αναγνωρισμένα άτομα του χώρου για τη συμμετοχή και παίξιμο τους στο Dreamland festival με ψεύτικους ισχυρισμούς, πόσο μάλλον όταν τα υποστήριζε χωρίς να ήταν παρόντας εκεί.

Και επειδή είχα ενεργό μέρος management δίπλα στους πρωταγωνιστές Djs είπα να το παίξω κι εγώ δικηγόρος στον … δικαστή!

Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν για το χαρακτήρα και τη λαλακία μου να βοηθάω κόσμο και να προσπαθώ από τα μέσα που υπηρετώ να κάνω ανθρώπους του χώρου να φαίνονται και να πηγαίνουν όσο γίνεται καλύτερα και με τη δική μου μικρή ή μεγαλύτερη συμμετοχή! Παράδειγμα το site αυτό, για το οποίο έχω ιδρώσει κανονικά με ένα μεγάλο επιτελείο αξιόλογων ανθρώπων και έχω κάνει πέρα σημαντικές ώρες μέχρι και από την ίδια μου την οικογένεια, για να αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης και επιλογής για το Ελληνικό Djing.

Kirk Carpenter2

Ποτέ μου δε περίμενα, αλλά το έμαθα κι αυτό τώρα στα γεράματα, ότι θα με “παρέσυρε” κάποιος ανώνυμος πιτσιρικάς δικαστής σε μια προσωπική συνομιλία για να βγάλει στον αέρα κατόπιν, παραγράφους της επικοινωνίας μας. Αλλά όσο ζεις μαθαίνεις και ειδικά από τις λαλακίες σου περισσότερο… Λίγο αργότερα, ένα σημαντικό και επώνυμο όνομα του χώρου μου έστελνε “αυστηρό” και φιλικό προσωπικό μήνυμα … “Αν ασχολιόμουν – μου έγραψε – με αυτά που λένε για μένα θα είχα πάει φυλακή” …

Τελικά γιατί υιοθετούμε και μιλάμε ή κάνουμε friend approval τέτοια ανώνυμα “προβληματικά” άτομα; Μήπως τελικά γουστάρουμε και εμείς το κουτσομπολιό; Μήπως έχουμε έμφυτο μέσα μας το κράξιμο; Μήπως κάνουμε like για να μαθαίνουμε τις ίντριγκες του χώρου;

Όπως έγραψα και στο υπόλοιπο προσωπικό μήνυμα στον δικαστή του … κ—υ … “ η ανωνυμία όπως πιθανά να ξέρεις, φέρνει και μια δύναμη / ασφάλεια λόγου που πολλά μη τεκμηριωμένα λόγια μπορούν να οδηγήσουν σε λάθος προσέγγιση και κατεύθυνση” … Που να το ξερα ο προφήτης τι θα ερχόταν λίγο αργότερα στο πεδίο δικαστικής “μάχης” του FB!

Κάτι τέτοιο έγινε με πολλές αντιμαχόμενες πλευρές να υποστηρίζουν εκατέρωθεν το ότι κάποιοι έχουν ή δημιουργούν κλίκες και όλα τα συναφή που πιστέψτε με … γελοία, κουραστικά και ασήμαντα είναι! Αμέσως μετά ο 2ος δικαστής … έχασε την έδρα του από το φατσοβιβλίο και χάθηκε το ίδιο εντυπωσιακά όπως κι εμφανιστηκε, εν μέσω διαφόρων μη κολακευτικών μηνυμάτων που δε του πίστωναν και … δίκιο!

Λόγω της λαλακίας που με διακρίνει, έχω αδυναμία σε καλά παιδιά και κλείνω αυτό το άρθρο – αφιέρωμα στον δικαστή, με την προσωπική ευχή, να μην τριτώσει το δικαστικό δίκιο στο Djing με τα πιο σοφά και όμορφα λόγια ενός επώνυμου νέου DJ που μόνο Kid δεν είναι όπως λέει και το nick name του …. KID ANGELO …

o Άγγελος είπε με την ωριμότητα που τον διακρίνει … είπε πριν από λίγο:

“Guys, γιατι τοσο κομπλεξ και τοσο hating; Απο που μπορει να πηγαζει εχετε αναρωτηθει ποτε; Μηπως ολα αυτα που βγαινουν εδω μεσα ειναι στοιχεια του χαρακτηρα σας και οχι απλα αντιδραση σε κατι που δε συμφωνουσατε ή δε σας αρεσε; Πραγματικα καθομαι και τα διαβαζω ολα αυτα τοσην ωρα και αναρωτιεμαι, για ποιο λογο; Τι κοντραρουμε; Ποιος δουλευει πιο πολυ ή ποιος εχει καλυτερες ιδεες; Ασχοληθειτε με τη μουσικη και το management σας και βρειτε καποιον λιγοτερο εμετικο τροπο να ξερνατε το κομπλεξ σας. Ειναι πραγματικα τελειως ματαιο και γελοιο αυτο που κανετε.”

kid-angelo-fb.jpg

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts