Ο διαγωνισμός έληξε σήμερα και το battle μεταξύ των πρώτων 5 της ψηφορορίας θα γίνει σε live στις 8 Δεκεμβρίου στο Black Box Methodia. Θα συναγωνιστούν οι:

TEXAS
LOSBARA
RUBAYNE
GEORGE CHIO
LARIN

Καλή επιτυχία σε όλους.

Η Jägermeister προσφέρει στο νικητή 3 φιάλες και special δώρα έκπληξη.

Τα Grey Studios Athens προσφέρουν στον νικητή 6 ώρες εξάσκησης στο DJ Booth, επαγγελματική ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση του set για media και promotion.

Το God is a DJ.gr προσφέρει στον νικητή επίσημη παρουσίαση του με djset + interview σε livestream στο GodisaDJ Radioshow στο official page στο Facebook και στο GodisaDJ.gr.

Link για τον διαγωνισμό: http://bit.ly/2zY3ihE

Καλή επιτυχία!

Sponsored by:
Jägermeister
Grey Studios Athens: http://greystudios.gr/
God is a DJ.gr: https://www.godisadj.gr/

Entrance: 5euro + jager drink
Doors Open: 23:00
Venue: Black Box (Methodia)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Kyriakos Maragos

Αγόρασε στα 10 του το πρώτο του δίσκο (βινύλιο) και από τότε μέχρι και σήμερα, τα πάντα τριγύρω του έχουν να κάνουν με DJing & μουσική. Στο σχολείο ήταν μόνιμα πρόεδρος του 15μελούς γιατί έταζε party! Αφού έπλυνε τσίγκινους δίσκους στον στρατό ως DJ, συνέχισε σε κανονικά clubs σε όλη τη χώρα και μετά έπιασε το μπλα μπλα στο μικρόφωνο σε FM & Web Radios. Όταν τελείωσε το σάλιο έπιασε την ηλεκτρονική πέννα και ξεκίνησε το GodisaDJ.gr. Πλέον βρίσκεται πίσω από το creativity management του site & πολλών ακόμη επιτυχημένων Dj concepts & festivals στην Ελλάδα. Είναι Κριός, ξερόλας και τελειομανής!

Related Posts