Μεγάλη γιορτή σήμερα!Γιορτάζει σχεδόν η μισή Ελλάδα, ένα όμορφο όνομα, με λαμπρή ιστορία! Γιορτάζει και η Θεσσαλονίκη μας τον πολιούχο της πόλης!

Στον χώρο του Djing εντός και εκτός των πυλών πολλοί διάσημοι Δημήτρηδες έχουν συνδέσει το προσωπικό τους όνομα με το καλλιτεχνικό Nick Name τους! Πάμε να στείλουμε χρόνια πολλά λοιπόν στους:

Dimitri Vegas (Δημήτρης Θηβαίος) που ειδικά φέτος μαζί με τον αδερφό του Like Mike είναι στο #2 του global Djing!

Dimitri from Paris (Δημήτρης Γεράσιμος) που για πάρα πολλά χρόνια θεωρείται από τους δημοφιλέστερους djs της αυθεντικής disco – funk house σκηνής και που κοσμεί τα Ελληνικά χρώματα!

Dimitri Vangelis που πρόσφατα είδαμε και στην Αθήνα, σκίζει στο εξωτερικό παντού ακόμη με το Payback και τη συνεργασία με τον άλλο “Έλληνα” Steve Angello!

Στον εσωτερικό Djing χώρο στέλνουμε τα χρόνια μας πολλά και την αγάπη μας σε πολλούς Δημήτρηδες που κοσμούν τη σκηνή και ιδιαίτερα στους:
Dim Pap, Dim Chord, Dim Vath, Dim Loud, Dim Kas και μετά στους πρώτους που θυμόμαστε (χωρίς παρεξήγηση για όσους ξεχνάμε και χωρίς κάποια ροή αναφοράς: Dimitris Dalakos, Dimitri Hitthebass, Dimitris Raptis (Starsound), Dimitris Kokovidis, Dimitris Kiklis, Jimmy Argis κ.α.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts