Ήταν πίσω στο μακρινό 1992 όταν η pop κουλτούρα έβγαζε το ένα hit μετά το άλλο στην αντίθετη όχθη του Ατλαντικού και γέμιζε με mainstream ήχο τα charts και τα ραδιόφωνα του πλανήτη, αφού τότε δεν υπήρχε η σημερινή αμεσότητα του διαδικτύου και φυσικά του YouTube!

Πάρα ταύτα πολλά νέα ονόματα, solo, συγκροτήματα και κάθε λογής σχήματα ξεκινούσαν τη πορεία τους στη μουσική βιομηχανία.! Ένα από αυτά ήταν το duo Charles & Eddie που τον Νοέμβριο του 1992 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους “Would I Lie To You” κέρδισαν τεράστια αναγνωρισημότητα και … έμειναν στάσιμοι σε αυτή την επιτυχία!

24 χρόνια αργότερα στις αρχές του Φθινοπώρου του 2016, ο David Guetta, o πολύπειρος Γάλλος καλλιτέχνης που εκτός των άλλων έβαλε εμβόλιμο το RNB στοιχείο στα dance hits του, αλλάζει στυλ, χαμηλώνει bpm και σε συνεργασία με τον Cedric Gervais διασκευάζουν με την περίφημη – και αγαπημένη φωνή του Chris Willis – αυτό το pop classic σε Indie/Nu Disco mainstream hit που παίζει παντού αυτή τη περίοδο!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts