Σε περιόδους οικονομικής κρίσεις οι ιδέες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά και δεν εννοούμε μόνο σε οικονομικό επίπεδο όσο και κοινωνικό!

Ο χώρος του Ελληνικού DJing μπορεί να χαρακτηριστεί και πολύπαθος, με τα μύρια χίλια γνωστά προβλήματα που δε θα πιπιλίσουμε ξανά! Μέσα στη γενική αρνητική μιζέρια του χώρου, των λιγοστών σε όγκο και μέγεθος μαγαζιών που είτε υπολειτουργούν, είτε άλλα κλείνουν, ένα νέο concept που ονομάζεται #DJ Survival και που ως ονομασία πέφτει 1000% στην Ελληνική νοοτροπία και πραγματικότητα, έρχεται να συναντήσει υπό μορφή 5μηνου εξειδικευμένου σεμιναρίου ένα συγκεκριμένο αριθμό εγγεγραμμένων παρεβρισκόμενων και μέσω τεχνολογίας και private live streaming, αρκετούς παραπάνω διαδικτιακούς φίλους του DJing που έχουν δίψα να μάθουν και να ακούσουν πράγματα, από ειδικούς ανθρώπους του χώρου που πρωταγωνιστούν στα Ελληνικά booth για χρόνια όπως οι: George Siras | Dino MFU | DJ The Boy!

djsurvival_2.jpg

Με ένα πραγματικά όμορφο και ανάλαφρο τρόπο οι 3 πρωταγωνιστές της ιδέας ενέπνευσαν τους παρευρισκόμενους στον ιδανικό χώρο της Zero10Records και ανέλυσαν με απλό καθημερινό τρόπο, το θεματολόγιο της ιδέας του DJ Survival και έδωσαν ο καθένας το στίγμα του για το τι θα παρουσιάσει στην 5μηνη διαδρομή του σεμιναρίου.

Μπείτε στο http://djsurvival.com/ και δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα!

djsurvival_.jpg

Επιπλέον, αύριο Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στην επίσημη σελίδα του Dino MFU στο διαδίκτυο http://dinomfu.com/live/ θα μπορείτε να παρακολουθήσετε σε live streaming τα παρακάτω:

20.30 – 2100: Dino MFU & George Siras – Live Ενημέρωση για το DJSurvival

και online απαντήσεις σε ερωτήσεις σας μέσω του ειδικού chat

21.00 – 23.00 Dino MFU Show (sponsored by DJ-booth.gr)

με 2ωρο live dj set των 2 καταξιωμένων καλλιτεχνών.

djsurvival_6.jpg

χορηγός http://www.dj-booth.gr/

χορηγός επικοινωνίας: http://www.godisadj.gr/

Μη το χάσετε!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts