Γράφει ο DJ Tasos Papadopoulos!

agent-greg-ban.jpg

Πρόσφατα, στις 14 Αυγούστου, μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω μαζί με τον Agent Greg στο Bananistas στη Σκιάθο. Φυσικά εννοώ ότι άνοιξα το set του 1-1μιση ώρα πριν ξεκινήσει, παίζοντας και εγώ τα δικά μου. Η αλήθεια είναι ότι «δεν τον χάρηκα» όσο θα ήθελα, γιατί στη διαδρομή για Βόλο (και από εκεί με καράβι για Σκιάθο, αλλά και στο γυρισμό) ο Γρηγόρης είχε πέσει στα πίσω καθίσματα και προσπαθούσε (χωρίς μαξιλάρι…) να κοιμηθεί όσο μπορεί, να ξεκουραστεί από το διπλό (παρακαλώ…!) gig της προηγούμενης μέρας στη Μύκονο. Πράγμα απολύτως κατανοητό και σεβαστό, αφού σε ένα σχεδόν δίμηνο γεμάτο live υποχρεώσεις, ο ταξιδιωτικός χρόνος είναι μάλλον από τις ελάχιστες ευκαιρίες για ξεκούραση.

greg-skiathos1.jpg

Όπως και να έχει, όταν ήρθε η ώρα του set, ο Agent Greg ήταν αυτός που έπρεπε, αυτός που ξέρει ο κόσμος, αυτός που ξεχωρίζω μαζί με κάποιους άλλους (μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού) “επώνυμους” DJ’s στην Ελλάδα και όντας η δεύτερη φορά που ακούω ολόκληρα τα set του, έχω να πω ότι απλά με επιβεβαίωσε στο ότι τον έχω κατατάξει εκεί ψηλά. Φυσικά η εμπειρία παίζει το ρόλο της. Βλέπεις και πράττεις. Αυτό έκανε και ο Greg, όπως άλλωστε και στην Dreamland. Αυτό κάνουν οι DJ’s. Από την πρώτη στιγμή γεμάτος ενέργεια (πραγματικά που τη βρίσκεις με τόση κούραση??), ανέβασε το πολύ δύσκολο κοινό του Bananistas και το έκανε αρκετά εύκολο μπορώ να πω. Αποτέλεσμα ήταν εγώ να χορεύω (έχει τύχει άλλες 5-6 φορές), ο κόσμος (περίπου 2000..!) το ίδιο και να τραγουδάει, ο χώρος να φλέγετε και η δήλωση του υπευθύνου του, πραγματικά πανέμορφου, Bananistas κ.Σταμάτη, ότι ήταν το καλύτερο event με DJ’s που έχει κάνει το «μαγαζί»!

greg3.jpg

Αν και τα είπαμε μεταξύ μας, εγώ έχω να πω και ένα λίγο πιο επίσημο ευχαριστώ για την εμπειρία και το όλο γεγονός στον Agent Greg, ο οποίος με απλά λόγια εκτός από κορυφαίος DJ, είναι σωστός επαγγελματίας σε όλα, με όλες τις καλές έννοιες που περιέχει αυτή η λέξη. Καλή συνέχεια στα υπόλοιπα event του καλοκαιριού!

greg5.jpg

(Επίσης αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Κώστα & Νίκο!)

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts