Η πρωτοπόρος (pioneer) εταιρεία σε ότι αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό dj μας παρουσίασε ένα πολύ ωραίο βίντεο με ένα θρύλο των decks, τον κύριο Roger Sanchez, με αφορμή την επίδειξη των νέων της ναυαρχίδων nxs2. Το παρακολουθήσαμε με πολύ ενδιαφέρον και με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι ο Roger Sanchez δε στάθηκε μόνο σε παρουσίαση των nxs2 (cdj + djm) αλλά δείχνει τον δρόμο προς το Future Djing που λίγο πολύ είναι η ζωντανή μίξη όχι απλά δύο tracks, αλλά tracks, loops, samples, acapella’s, και ότι άλλο χωράει η φαντασία του εκάστοτε dj.

Σας συστήνουμε να δείτε το βίντεο αυτό και να διαπιστώσετε ότι όταν έχεις φτάσει σε σημείο το beatmatch (με το αυτί…) να είναι θέμα δευτερολέπτων, η υπόλοιπη τεχνολογία είναι εκεί να σε πάει ένα βήμα παρακάτω.

Σχόλια

σχόλια

About The Author

Avatar

Ο Anastasio (Τάσος Παπαδόπουλος) ξεκίνησε το djing επαγγελματικά το 1997. Τα 3 τελευταία χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στο Godisadj.gr καθώς και ο επίσημος dj της σελίδας! Ασχολείται κυρίως με τεχνικά θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν dj's. Δεινός εργάτης της κονσόλας, θα τον δείτε σε πολλά βίντεο στο youtube και στο godisadj.gr!

Related Posts