Όποιος έχει σκεφτεί ότι το να κάνει ένα DJ TOUR εκτός της χώρας του, ότι είναι εύκολο και ιδανικά πραγματοποιήσιμο, μάλλον δεν έχει σχέση με τη πραγματικότητα!

Ειδικά αυτές τις ημέρες που οι οικογενειακές στιγμές και οι όμορφες Χριστουγεννιάτικες ημέρες χαλάρωσης με φίλους, γνωστούς και αγαπημένα πρόσωπα είναι στη καθημερινότητα των περισσοτέρων, ένα DJ Tour με χιλιόμετρα καθημερινά, πτήσεις και αεροδρόμια είναι στα δύσκολα συναισθήματα όσων επαγγελματικά πορεύονται με το DJing…

O Mossel εδώ και 10 ημέρες βρίσκεται σε ένα μεγάλο India DJ Tour, που αθόρυβα επιμελήθηκε και έκλεισε το νέο management που τον εκπροσωπεί. Μακρυά από οικογένεια και παρέες ζει κάτι το μοναδικό, μόνος σε μια τεράστια χώρα, ζει και βιώνει πρωτόγνωρες εμπειρίες αγάπης κοινού, συνεχόμενων gigs με καθημερινές εσωτερικές πτήσεις που “αγγίζουν” και τις 4 ώρες και ένα νέο κοινό, διαφορετικό σε feeling από ότι το Ελληνικό, που αποδέχεται τη παρουσία του και απογειώνεται μαζί του, χάρη στο DJing και τη MOYΣΙΚΗ! Ένα συναίσθημα ομοιογένειας που δε γνωρίζει σύνορα και διαβατήρια!

Ο MOSSEL έχει αποσπάσει πολύ θετικά σχόλια με την εκεί παρουσία του, απίστευτο feedback από το κοινό και πιθανά έχει ανοίξει διεθνή ορίζοντα συνεργασίας και για άλλους Έλληνες πρωταγωνιστές των decks! Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί καλοί “παίχτες” των decks εντός Ελλάδας που περιμένουν το σύνθημα για … “απογείωση”!

Σχόλια

σχόλια

About The Author

God is a Dj v1.0

God is a Dj v1.0. Υλικό από τη 1η εποχή του GodisaDJ.gr που ξεκίνησε τη πορεία του στις 09.07.2013 στον κυβερνοχώρο μέχρι και την πρόσφατη μετάβαση του στην updated V2 που διαβάζετε τώρα!

Related Posts